Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valoban szegyen lenne hogy mindig minden ugy van ahogy azt a baratnom akarja ö a fonok es nekem ez meg tetszik is?
Ne terjeszd és akkor rendben lesz.
Amúgy benned is lehetnek még változások. Én is voltam már olyan mint te, aztán utólag a pofámról égett már a bőr visszagondolva, hogy milyen ember voltam egyszer korábban. Lehet benned is lesz majd ilyen változás
Van aki ilyen kis simulékony és szüksége van az irányításra. Ez amúgy sok férfinak, köztük nekem is vonzó dolog. A páromban is szeretem, hogy többnyire enyém az utolsó szó. (mondjuk többnyire azért van igazam, mert érveléssel alá is tudom támasztani, nem csak azért, mert farkam is van - ilyen csak néha van) :D
Szóval ez egy vonzó tulajdonság tud lenni, ha a férfi irányítóbb típus. És ilyenkor jön az, hogy az önérzetesebb, feminista beállítottságú nőknek meg nyílik a bicska a zsebükben, mert nem bírják felfogni, hogy nem mindenki olyan, mint ők. Valószínűleg a hugicáddal is ez a helyzet. De elárulom neked, hogy sokkal könnyebb dolgod van egy párkapcsolatban, mint neki lesz. Miért? Mert Ő folyton hatalmi harcokat fog folytatni a párjával, ami lassan megöli a kapcsolatot...
26/F
Teljesen normális, ha az OTTHONI dolgokban a nő akarata érvényesül. Prózaian egyszerű oka van: lakásból ő csinál otthont. És ebbe aztán az égadta senkinek semmi belevau joga nincs. Mindenkinek jobb, ha otthon anya az úr, feltéve persze, ha ehhez megvan a kellő esze és szíve...
De azért a gerincedet ne dobd a kukába. Amikor valóban rád van szükség, akkor azért állj meg a lábaidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!