Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ilyenek a nők?
Az alábbi videót viccnek szánták a készítői de én elképesztőnek látom és semmiképp sem viccesnek, ez a valóság és nagyon elszomorít engem.
https://www.youtube.com/watch?v=iqaX0sDYfnM
Nem tudnám elképzelni magamról, hogy egy nő vagyontárgyait nézzem vagy anyagi helyzetét! Engem anyagiakkal biztos, hogy nem tudna egy nő sem megfogni.
Ez nem igazán így van, nekem egyik párom mondta, felőlem Trabantom is lehetne, nem az érdekelné.
Meg ne általánosítsunk már a nőkre, ettől kapnak vérszemet a feministák itt.
Meg amúgy se, nem vagyunk egyformák nemen belül sem.
Nem a videó hitelessége a kérdés! A valóság nem áll messze a látottaktól!
Ja meg, hogy ne általánosítsunk igen végül is a környezetemben minden nő ezt csinálja aki meg nem az beéri azzal, hogy fűvel-fával csalja a férjét. Sajnos ezt látom a "boldog házasságok" mögött!
Ennyire biztosan tudni, hogy megjátszott a videó! Milyen jó nekem, hogy józan gondolkodású emberek válaszolnak itt a kérdésekre.
Amúgy nagyon gonosz dolog anyagiasnak látni a nőket hisz többségük tisztességes családanya lesz vagy már az is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!