Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja velem ezt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt a párom?

Figyelt kérdés

A párom tisztában van vele hogy tudja kicsit zavar ha más csajokat megbámul feltűnően. Ha nézegeti őket.. Tudom tudom minden férfi ezt teszi.

Na de oké hogy engem ez kicsit zavar, bevallom. Ő tudja és sokszor direkt cukkol vele látványosan teszi. Vagy poénkodik hogy na menjünk lesznek csajok.. Stb vagy bármi ilyen.

Mindig cukkol ezzel. És már néha nem tudom hogy nem e komolyan gondolja ezeket.

Mit tegyek hogy ez abbamaradjon?

Illetve miert teszi ezt?

2018. jún. 10. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha feltűnően csinálja, az elég tiszteletlen veled szemben. Én sem csorgatom a nyálam félmeztelen pasikra miközben a párom ott sétál mellettem. Más lenne a helyzet, ha csak szimplán megnézné, de ha feltűnően bámul az taplóság szerintem.

Mondd el neki, hogy neked nagyon rosszul esik, amit csinál, és hogy ezzel hülyéskedik, úgyhogy ha lehet, vegyen vissza. Ha ennyire nem hajlandó, akkor egy se..fej, akinek nem ér ennyit a kapcsolatotok.

2018. jún. 10. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg viccesnek találja a féltékenységed. Ne reagálj a dolgokra sehogy és idővel leáll.
2018. jún. 11. 01:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom viccesnek tartja, hogy féltékeny vagy. Nincs ezzel baj, kezdd el te is bámulni a pasikat, aztán hátha észreveszi magát.
2018. jún. 11. 10:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó ötletek ezek köszi.

Hát nekem nem vicces annyira.. Megpróbálom figyelmen kívül hagyni.

2018. jún. 11. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez bunkóság, és nem igaz, hogy minden férfi ezt csinalja.

A párom nem, mert nem egy tuskó.

2018. jún. 11. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha már töröltetted a válaszom, leírom még egyszer: a Tini kapcsolatok kategória arrébb van, oda kellett volna kiírni; egyébként pedig nőjetek fel mindketten!
2018. jún. 11. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Én nem töröltem a válaszod! Én is láttam hogy eltűnt, de nem én voltam hidd el.

Többieknek meg köszi :)

2018. jún. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!