Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem foglalkozik velem, mással van mikor együtt lehetnénk. Ha én is leszarom, és nem törődöm vagyok, akkor változni fog? 26/N vagyok.
Ezt az oltári nagyon gyerekes és buta viselkedést ki mondta neked, hogy ez jó?
Ha valami problémád van, akkor nyisd ki szépen a szádat és közöld vele, ne holmi gyerekes trükköket akarj bevetni, ami ráadásul nem is ér semmit.
Egyáltalán tudja ő, hogy téged zavar, hogy nem veled van? Ha tudja, és tudatosan csinálja, akkor a kapcsolatnak annyi.
De ezt csak akkor tudod meg, ha beszélsz vele!
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Attól függ, hogy jelen pillanatban miért nem foglalkozik veled.
Az élőlények alapvető biológiai jellemzője, hogy az erősebb ingertől távolodnak, a gyengébbhez közelítenek.
Meg lehet próbálni, de a végeredményre nincs garancia.
6 éve vagyunk együtt, 5 éve lakunk együtt, kismilliószor beszéltem vele, mondtam menjünk el randizni, mert hiányzik nekem az együtt töltött idő, azt mondja hogy hiányzom neki, meg szeret, de amikor együtt lehetnénk mással van........
még el sem jegyzett, meg semmi, és nem is látom hogy e felé hajolna.
Hááát... ha hat év alatt annyira futotta a szeretetéből, hogy még csak el se jegyzett, noha 20-nál kezdtetek... akkor az a fickó nem akarhat téged valami nagyon. Ráadásul egyébként se nagyon erőlködik.
Én biztosan nem táplálnék vérmes reményeket a rózsaszín jövővel kapcsolatban.
6-7 év kritikus minden kapcsolatban.
De ez egyre kevésbé az.
Szard le, észre se fogja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!