Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pontosan, hogy is állunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan, hogy is állunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi.

Kb. 4 hete megismerkedtem egy fiúval. Online imserkedős felületen kezdtünk el beszélgetni. Pár napnyi beszélgetés után megbeszéltünk egy találkozót. Az első találkozáskor nem történt semmi érdemleges dolog( azon kívűl, hogy volt csók). A 2. találkozón alkalmával már kicsit forróbb lett a hangulat, de szintén nem történt semmi komoly. A 3. találkozón odaadtam magam neki(aláírom, hogy én voltam az első számára!).

A probléma ott kezdődik, hogy okkal nem szeretne párkapcsolatot. A munkaideje nem engedi(6 nap/12 óra) és nem szeretné, ha elköteleződnék felé, de nem nagyon tudnánk találkozni. Ezt megértem, de sajnos a szívemnek nem tudok parancsolni és beleszerettem. A kapcsolatunkat sehova se tudom tenni, mivel nem csak a szex az amit csinálunk. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy be valljam e neki az érzelmeim vagy sem ill. nektek mi a véleményetek erről az egész dologról?

19/L

2018. jún. 10. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:

ne vallj be neki semmit. ne szégyenísd meg magad.

"A munkaideje nem engedi(6 nap/12 óra)" - ez a jele, hogy csak szexre kellettél. még akkor is, ha az első voltál neki. (de a fiúknál ezt nem lehet tudni, lehettél a 100. is, nem kell mindent elhinni nekik.)

a legjobb lesz, ha elfelejted. majd jön valaki, aki nem a kifogásokat, hanem a megoldást keresi, hogy veled legyen.

2018. jún. 10. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) Mindenféleképpen átgondolom a dolgokat, mivel sajnos én ebbe az egészbe úgy mond nyári kalandként ugrottam bele, csak nem hittem, hogy ez bekövetkezhet.

Ment a zöld pacsi :)

2018. jún. 10. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a beszélgetésekre, találkozásokra ráért az elött is, hogy lefeküdtetek akkor csak ennyit akart. Akkor is ugyanígy dolgozott mikor csajozni kezdett az interneten.

Ez őt jellemzi.

Ami téged az inkább jó tanács.

Eszméletlen az értékrended. Az első randira hogy mondhatod, hogy semmi érdemleges nem történt mikor megcsókolt?

Az első randin még a csók is bőven merész. Első körben mivel netes randi örülsz egyáltalán elmegy rá, olyan mint a képen, nem öregebb, nem sorozat gyilkos stb. Ez nagy megkönnyebbülés azonban ettől még az, hogy kedvesen kedélyesen elbeszélgettek még nem jelenti semmit, csak szimpátia.

A gyors testiség miatt amikor már nem csak szavakkal hanem kézzel is becéz nem feltétlen jelent érzelmet hiába teszi gyengéden.Szeresd annyira magad, hogy lassabb vagy. Nem mert ósdiság. Nem mert jaj az ilyen meg olyan. Egyszerűen ismerd ki ahhoz pedig nem elég x óra beszélgetés, minél gyorsabban akar valaki fizikálisan valamit az azt jelenti neki elfogytak a szavai, számára befejeződött az ismerkedés. Az a rengeteg téma, értékrended, emléked, szokásod minden ami te vagy s még nem került szóba az pedig számára nem fontos. Ahogy az se mindegy ezek benne is ott vannak csak nem érdemes neki veled szerinte megosztania.

Mosolyogva, vagy kiskutya szemekkel bárki tud szavakat mondani, hogy jaj te vagy a végzete de a sors/munka/eltitkolt barátnő stb miatt ez a lángoló szerelem megmarad egyszeri vagy párszori szexnél.

2018. jún. 10. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves 2.! Köszönöm szépen a válaszod! :)

Az értékrendem igen is remek. Mivel a semmi érdemleges kifejezéssel szerettem volna helyettesíteni 15 mondatot. :) Mivel általában(ahogy te is leírtad) ismerkedés megy ilyenkor. Ezért is lepett meg a csók. Ami azóta is folyik köszönéskor és elköszönéskor(valamint közte is). Nem egyszeri alkalomról van szó. Azóta is folyton találkozom vele, ahogy az ideje engedi, de nem rángathatom el a munkahelyéről.

Nem vagyok könnyűvérű, annak ellenére ha esetleg ez jött le. Valószínűleg nem felüdtem le volna vele már jó párszor, ha nem éreznék iránta semmit. Az pedig csak plusz, hogy valóban én vagyok az első akinek odaadta magát teljesen. :)

Ment a zöld pacsi :)

2018. jún. 10. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!