Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan is állunk? Én lennék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan is állunk? Én lennék a felesleges harmadik?

Figyelt kérdés
Van egy férfi a munkahelyemen, aki nagyon tetszik. Csak egy hibája van: barátnője van. Nem telik el úgy nap, hogy ne jöjjön oda hozzám az irodába legalább egy ölelés vagy egy puszi erejéig. Az a helyzet, hogy szerelmes lettem belé, ezektől az apró dolgoktól. Akarhat bármi komolyat?
2015. dec. 26. 11:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátnője megcsalása elég komoly.
2015. dec. 26. 11:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a kollégád random taperol és puszilgat, és ez teljesen normális, természetes és megengedett.

Mégis mit akarhat?

Alapból vagy ennyire szőke?

2015. dec. 26. 11:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy komolyan gondolna bármit is. Keress mást! Gondolj csak bele! Szerinted milyen férfi lehet? Barátnője van, de azért eljátszadozna veled.
2015. dec. 26. 11:17
 4/16 A kérdező kommentje:
nem taperol, hanem megölel és nem történt se csók, se szex. régebben udvarolt nekem (a barátnője előtt), de az utóbbi időben megint el kezdett izzani a levegő közöttünk.
2015. dec. 26. 11:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak vigyázz! Addig ne közeledj felé, amíg barátnője van. Nem lenne tisztességes.
2015. dec. 26. 11:24
 6/16 anonim ***** válasza:
A potszer vagy. Oda ne add magad. Szakitson aztan jojjetek ossze. Addig huzd az agyat vagy legy elerhetetlen. Mentsd magad amig nem keso.
2015. dec. 26. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:

Ja, hogy régebbi udvarlód? Hát ezt az elején elfelejtetted leírni. "Van egy férfi a munkahelyemen, aki nagyon tetszik"-ből nem az jön le.

Továbbra is kérdezem, mi jogon ölelget meg puszilgat? Van barátnője, ölelgesse azt.

2015. dec. 26. 11:47
 8/16 anonim ***** válasza:
nézd, nem szegény barátnő ellen akarok beszélni, de irtad, h régebben is érdekelted és most téged is ő.nem tudom, milyen a kapcsolatuk, vagy hogy csalfa tipus-e vagy csak veled ilyen, ezeket jó lenne tudni - nem nekunk, hanem neked - , de ha nem szereti a barátnőjét, akkor is előbb szakitson, mielőtt bármi történne. beszéld meg vele nyiltan, hogy mit akar tőled és hogy mi van a kapcsolatával
2015. dec. 26. 11:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Teljesen megzavart. Az egyik felem tudja, hogy nem szabadna meg barátnője van és én nem igazán tolerálnám fordított esetben. A másik felem meg vágyik utána, érdekli.
2015. dec. 26. 11:49
 10/16 anonim ***** válasza:
van más megoldás azon kivul, h kicsit jobban megismered emberileg, h tényleg tudd, valóban érdekel-e, illetve hogy megbeszéled ezeket vele ? :) nincs. diplomatikusan és óvatosan is meg lehet ezeket kérdezni tőle.vagy közös barátoktól érdeklődni.
2015. dec. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!