Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg tőle hogy akkot most hogy állunk?
Congratulation! Ez meg micsoda???
Milyen kapcsolat az, amikor egy harmadiktól tudod meg, hogy jártok. Ott voltál egyáltalán amikor ezzel a sráccal randiztál? Vagy videó konferencia volt? :D
pontosan ezekkel a szavakkal :D
nem történhet semmi rossz, kérdezd meg tőle! ;)
Nem azért kérdező,de ez tényleg vicces, ahogy így leírta:):) 3.féltől tudod meg, h jártokXD :D
Na, hát, figyelj, szerintem is simán megkérdezheted, hát na; ha tudni akarsz valamit, akkor kérdezel:))
Mondjuk kérdezd meg a pasidtól...
Ciki, nem ciki, én annó az első randi után megkérdeztem e a férjemtől, hogy akar e velem kapcsolatot vagy sem. Határozott igent mondott, és ezért az első randink az évfordulónk is egyben. Ő azt mondta hogy neki ez egyértelmű volt...hogy mi együtt vagyunk.
Én meg azért kérdeztem rá, mert akkoriban zsinórban több kapcsolatom nem bírta ki a 2 hónapot sem. Volt ahol a srác csak húzta az agyam de nem volt képes határozott választ adni, pedig több randi, csók, stb volt köztünk, de mégsem.... és ezek után jött ő. Úgyhogy olyan állapotban voltam, ahol már nem volt kedvem találgatni meg idegeskedni emiatt....így rákérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!