Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezek annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek annak a jelei, hogy a barátnöm belém szeretett?

Figyelt kérdés

Először is azzal kezdeném, hogy a barátnőm nagyon félénk, ez a múltbeli negatív tapasztalatok miatt van, mind társasági (sokat piszkálták a suliban), mind párkapcsolati téren (a legutóbbi barátja gyakorlatilag sorozatban megcsalta, és még ki is használta az érzékeny természete miatt), így a "Aki legalább egyszer kapott már pofont az élettől, utána már a simogató kéztől is fél" szituáció jellemzi legjobban. Még attól is fél, hogy a negatív tapasztalatok miatt ő maga tud e még szeretni valakit, tud e érzéseket viszonozni. Ugyanakkor nagyon kedves lány, soha meg nem bántana semmivel, ha egy picit is ezt érzi, nyolcszor bocsánatot kér. Ugyanakkor törődő, figyelmes, minden reggel megkérdezi, hogy vagyok,

hogy aludtam és minden este megkérdezi, hogy telt a napom. Természetesen én is ugyanígy Őt, ezt máshogy nem is lehetne.

Soha nem volt még ilyen csodálatos barátnőm, de még álmodni se mertem volna ilyen lanyról.

Most jön a lényeg: Majdnem május közepén, profilképet váltott magáról, amihez rímelő verset is írt, ugyanis mindegyik képéhez ír egy verset. A májusihoz ilyeneket írt, hogy "Veled lennék amíg csak lehet, fognám két kezedet míg élek, lenyűgöztél a belsőddel...." Stb. Aztán a vers második felében azt írta, hogy "Nem érdekel mit viselsz, ki mit mond rólad, én így SZERETLEK".

Na most ha egy lány ilyen szövegeket ír a face-n, akár képhez, akár simán, és párkapcsolatban van, akkor a fenti idézőjeles szöveg félékben 99,99%-ban a barátja a címzett. A barátjához szól, a barátjának írja. Aztán tegnapelőtt éjszaka írogattunk face-n, már nagyon fáradt volt mégis fent maradt velem, és a szokásos napi dolgok megbeszélése után (mindkettőnknek milyen napja volt, mit csináltunk, kérdezte, hogy telt a munka stb.) egyre inkább átváltott egyre kedvesebb és érzelmesebb írogatásba. Írtam neki, hogy mennyit jelent nekem, és hogy vele minden jó. Ezt követően kb. két percen belül kitett a messenger-en a napi történethez magáról egy képet amin az ágyában fekszik hason, egy rózsavörös színű szív alakú párnát ölel magához, a szív közepén lévő vájatba pihentette állacskáját, miközben a kamerába mosolyog. Azt a képet látnotok kellet volna. Én értem, hogy ez is nyilvános, és minden ismerőse láthatja, de szerintem ezt is nekem címezte.

Négy hónapja még azt írta, hogy még nem szerelmes, de több mint barátság. Akkoriban túl gyorsan közeledtem felé, és mivel akkor nem volt még komolyabb érzelem a részéről megijedt és majdnem szakított, hogy fél, soha nem tudja viszonozni, és érzelem téren nem tud majd adni, mert a múltja üressé tette.

De most itt van a májusi profilképes "Én így szeretlek", és tegnapelőtti éjjeli szíves párnás mosolygós napi képe. Ezek már jelenthetik azt, hogy szeret? Szokott egy lány ilyeneket írni és csinálni ha nem szerelmes? Félre lehet ezeket érteni?

Ő maga nem mondta, hogy szeret, bár írtam fentebb, hogy nagyon félős lány. Másrészről meg lehet, hogy most már készen áll, és arra vár, hogy én kezdeményezzek, és valljak neki szerelmet. Egyszer már majdnem elveszítettem, nem akarom újra megijeszteni biztosra akarok menni. Holnap lesz a szülinapja, arra gondoltam, hogy az ajándéka mellé csúsztatok egy általam írt szerelmes verset (én is szoktam írni), vagy bevallom szóban. Most egyenlőre azt szeretném tudni, hogy a fenti két dolog azt jelenti e, hogy szerelmes e. Most június végén leszünk fél éve együtt, tavaly december végén jöttünk össze.

Normális válaszokat ha lehet, amiket előre is köszönök!

Ő (most még) 22, én 27

2018. jún. 9. 08:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%

Úgy át fog verni, mint a szar.

Az egész leírásodból lejön, hogy egy tutyi mutyi alak vagy.

2018. jún. 9. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
egyes: a szo amit kerestél az a b@lf.@sz, nem a tutyimutyi. de igen, b@lf.@sz vagy kérdezö, ugy leszel hülyére véve, ahogy a nagykönyvben meg van irva.
2018. jún. 9. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem először az egész sztori kínai volt, aztán rájöttem... Ti úgy jöttetek össze, h ő nem volt beléd szerelmes?! Ráadásul fél éve?

Csak mert ezek a dolgok, amik most történnek, kb az ismerkedős fázisra jellemzőek. Mikor már nagyon közel vagytok egymáshoz, h egymásba szeressetek.

Kérdésre válaszolva, szerintem igen, szerelmes lehet.

2018. jún. 9. 09:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Én pedig a szó amit keresek:bugris Mindketten bugrisok vagytok mert azt sem tudtátok felfogni, ami a leírt szöveg tárgyát képezi. Normális válaszok érdekelnek, a tiétek azt meg sem karcolta. Le lehet ülni, egyes. A kettesnek is.
2018. jún. 9. 09:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hármas a korrekt és normális választ. Igen, nem voltunk szerelmesek, mert társkereső oldalon ismerkedtünk meg, és egyeztettünk randit. Te vagy az első itt akinek zöld kezet adtam. Köszönöm!
2018. jún. 9. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem belédszeretett, eléggé tipikus női jeleket ad, amelyek a fiatal huszonéveskre jellemzőek. (voltam ott én is :))

29n

2018. jún. 9. 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Annyit még, hogy ha vallasz is neki, használj finom szavakat, ne ronts ajtóstul a házba, pl kedvellek, több vagy nekem, napról napra jobban elvarázsolsz stb. Remélem minden rendben lesz :)
2018. jún. 9. 09:36
 8/12 anonim ***** válasza:
5%

Bírom az ilyen kisgyerekeket.

Nem azt a választ kapja, már vergődik.

Meg is érdemled, hogy át fog verni :D

2018. jún. 9. 09:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os a megnyugtató válaszodat. És külön köszönöm, hogy a 7-es válaszban még abban is segítettél, hogy hogyan közeledjek ilyen téren is hozzá, hogyan kezdjek bele a dologba. Mindkét válaszodra ment a zöld kéz! Sokat segítettél!
2018. jún. 9. 09:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Bírom az ilyen értetlen mintagyereket 1-es/8-as akinek második nekifutásra sem esik le, hogy nem az volt a baj, hogy nem azt írtad, hogy szeret e engem hanem sem, hanem a stílussal. Nem baj, gyűjtsed csak a piros pacsikat:D Örültem.
2018. jún. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!