Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek olyan hogy később szeretett bele a párjába?
Igen, a páromnál ez volt a helyzet.
A lelkébe már szerelmes voltam chat alatt, de a külseje csak kb. 3 hét után tetszett meg :D
De működik, 2 évesek leszünk idén, és imádjuk egymást.
Ja, rózsaszín köd nem volt, okosnak kellett lennünk, mert 1000km-ről kezdtük.
Előfordulhat, de akkor sem úgy, hogy ennyire nyomul az egyik fél, kérd meg, hogy lassítson, de most nem tudsz ígérni kapcsolatot, mert úgy érzed, most csak a hormonok tombolnak, átverni meg nem szeretnéd.
Én ezt tenném.
Egyébként volt esetem, hogy valahogy engem kapott el a túl nagy lendület, pedig alapból nem olyan vagyok, na, ott a másik fél nem szólt, hogy vegyek vissza, pedig jó lett volna, mire észrevettem, hogy elbaltáztam, már kicsit késő volt, így egy rossz irányt vett egy jól kezdődött ismeretség, amit szeretnék valahogy egyenesbe hozni, valamennyit javult a dolog, amióta változtattam, de nyilván okkal bizalmatlan velem, csak én olyan vagyok, aki szól, ha a másik sok, ő meg nem. Szóval jobb, ha szólsz, ha ő sok. Ha úgy sem vesz vissza, akkor lehet durvább módszerekhez nyúlni, de azért normális ember ért a szóból akkor is, ha lendületbe jött hirtelen. :-)
Fél évig fűzött a barátom. Kedveltem nagyon, de valami hiányzott..
Azóta 8 éve együtt, jobban szeretem, mint bárki mást:)
Akkor lehet nem a bizonytalant kellene választani.
Egyébként igen szerintem számít amikor az ember még nem szerelmes nyilván jobban vonzza a számára szebb külső .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!