Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Francia férfiba szeretett már bele itt valaki? milyen tapasztalataitok vannak?
egy közeli lány ismerősöm..
neki első volt a fiú..házasok, boldogok, itt élnek...
gondolom nem ez az átlag franc..
Hát az én apám francia. Nem hiszem hogy különböznénk másoktól. Mi is emberek vagyunk azt hiszem ?XD
Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni amúgy. Minden ember más. Alapból elárul rólad jó sok mindent ez a 2 mondat.
#2, Tu es beaucoup sot!
a kulturális kódok mások, a kérdésem nagyon is releváns.
Nem voltam szerelmes inkább csak elvarázsolt, nagyon romantikus volt, első randin gyertyafénynél nála borozgattunk, sajtokat kostoltunk, beszélgettünk. De nem volt hosszú távú, alapból szex kapcsolatnak indult, de a nyelvi nehézségek miatt nevetségesnek éreztem az egészet.
Több franciát is megismertem később, eléggé igénytelenek, nem tisztelik mások házát, takarítani nem szeretnek, a wc-t lehúzni sem szokásuk. Legalábbis akikkel eddig találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!