Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ne áruljam el magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne áruljam el magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos beleestem egy olyan helyzetbe, amibe senki sem szeretne és most kicsit megakadtam...

A történet annyi, hogy idén kezdtem az egyetemet és ma már sok barátom mellett megismerkedtem egy szaktársammal is, akibe egyből szerelmes lettem. Elején csak beszélgettünk most már közös programok is vannak, de most jön a csavar... Az elején nem tudtam hogy van barátja és természetesen volt akkora szerencsém, hogy a barátjával lettem jóban. A lánnyal nagyon egy hangon vagyunk, az ízlésünktől kezdve mindenben egyet értünk és aránylag rövid idő alatt megnyíltunk egymásnak, összességében nagyon jó barátok lettünk, vagyis az ő szemében, mert ugye fiú lány között mindenki tudja meddig van csak barátság... Ami miatt teljesen elbizonytalanodtam hogy úgy érzem, hogy ő is közeledne felém, viszont én semmi képp nem szeretném "elárulni" magam, hogy mit érzek iránta. Szerintetek mennyire működőképes opció lehet, ha egy megfelelő alkalomkor rákérdeznék, hogy "úgy érzem mint ha többet viszonoznál, mint barátság" féle szöveggel rákérdeznék, így igazából az én érzéseim rejtve maradnak de őt úgymond sarokba állítom ezzel a kérdéssel.

Szerintetek ez mennyire állná meg a helyét vagy nagyon égő lenne? Csak mert egyre nehezebben bírom ezt a bizonytalanságot.

Mindenkinek köszi ha elolvastad.

2018. jún. 5. 02:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Amennyire te nem, ő sem fog örülni egy ilyen szitunak. Inkàbb közeledj felè mint fèrfi. Meg egyèbkènt is nem a kimondott szavaktòl lesztek hirtelen egy pàr, hanem alakul magàtòl. Puszild meg az arcàt vagy csókold meg.
2018. jún. 5. 06:01
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Jaj ne! NE TRÜKKÖZZ! Mindig csak egyenesen, őszintén. Még ha adott pillanatban kínos is, hosszú távon sokkal könnyebb és egyszerűbb, ha őszinte vagy. Miből gondolod, hogy bevallja az érzéseit, ha Te nem teszed? Egyszerűen mondd meg, mit szeretnél és kész.
2018. jún. 5. 07:16
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Az,hogy "többet viszonzol mint barátság" azt jelenti: az érzés amire reagál (a te érzésed), több mint barátság. Fogalmazz máshogy ( bár lehet csak elírás), mert ez így épp egy vallomás, nem pedig az érzéseid titkolása (amit szeretnél).
2018. jún. 5. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Jajj ez így nagyon gáz, ha ezt mondod. Egyáltalán nem férfias és őt is beégeted. Ha valaki ilyet mondana nekem, akkor még ha érzek is iránta valamit tuti bekamuznám, hogy nem, aztán asszem vége is lenne a barátságunknak...Ez egy lány olvasatában kb. ezt jelenti: Én csak barátként tekintek rád, de úgy érzem te nyomulsz rám és nem tudok ezzel mit kezdeni...

21/L

2018. jún. 5. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
A viszonzás szóval azt mondod, hogy te többet érzel, mint barátság és kíváncsi vagy, ő is így van-e, mert így érzed. Egyébként nem kell játszmázni. Közeledj hozzá és úgyis érezni fogod.
2018. jún. 5. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne taktikázz, közeledjfelé tiszta lappal. Sosem érik meg az ilyen keresztkérdések, csak bonyolitanak.
2018. jún. 5. 12:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat! Megfogadom őket, egyenlőre várok még és figyelem a "jeleket" és ha úgy érzem, hogy ezek már biztos jelek, akkor lépek és elmondom az igazságot.

Mindenkinek ment a zöld pacsi

2018. jún. 6. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!