Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha teljesen magam alatt vagyok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs kivel beszélgessek, üresnek és egyedül érzem magam. Szerettem régen például olvasni de mostanra már semmi sem tereli el a figyelmem.

21/L

2018. máj. 30. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Akkor fogj hozzá takarítani, sportolni, filmezni, főzni, nyelvet tanulni...stb. csak ne sajnáltasd már magad kislány.
2018. máj. 30. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Adj egy pacsit. :D

Ugyan így érzek.

2018. máj. 30. 18:44
 3/8 A kérdező kommentje:
A házi munkát elvégzem,főzök mosok takarítok tanulok. Szabad időre céloztam.
2018. máj. 30. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
A sport és a filmezés szabadidős tevékenység, ha már az olvasást kizártad. De mehetsz moziba, színházba, kiállítás megnyitókra, strandra.
2018. máj. 30. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Kerülj kicsit magad fölé. Vagy alám.

Miről kellene elterelni a figyelmed? Ha nem érzed jólb magad a bőrödben, nem bírod az egyedül létet, akkor a megoldás először a saját hiányosságaiddal való szembenézés, aztán az önfejlesztés, baráti kapcsolatok kialakítása és csak legeslegvégül egy párkapcsolat. Amíg magaddal se jössz ki, ne akarj főállású társat magad mellé, mert te se lennél jó társ ebben az állapotodban. Nem egyszerű folyamat de végig kell harcolni. Szívesen beszélgetek egyébként.

2018. máj. 30. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
igyál bort
2018. máj. 30. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
32%

Mintha csak én írtam volna ezt. Ismerkedj,nézz filmet,tanulj nyelvet, jogsi, főzz. Bármi

Szintén 21L

2018. máj. 30. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Legyél inkább alattam, problem solved.
2018. máj. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!