Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha vizsgàk előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha vizsgàk előtt magányosnak érzem magam?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok,eddig egyetlen férfi volt ,aki hatással volt rám. Ő volt az első nagy szerelmem...

Valahogy amikor kihívás előtt vagyok,azt érzem,hogy olyan egyedül vagyok. Nem szeretnèk leterhelni senkit a vizsgadrukkommal,de olyan jól esne,ha valaki aki szeret,biztatna,hogy elérem a céljaim.

Ez tavaly így volt, az első nagy ő-vel . De ezek szerint annak így kellett lennie,hogy vége ....

Vannak barátaim. Nem sok,inkább úgy mondanám,hogy a minőségre megyek..és megszakítottam azokkal a kapcsolatot,akik csak az érdeket látták.

Anyukám a legjobb barátnőm egyébként.

szoktam eljárni bulizni kb 2 havonta,de van,h havonta is. Csoporttársaimmal is jóban vagyok .

Mit tehetnék,hogy jobb legyen? Könyvtárba járok az egyetemen, tele van jófej fiatalokkal. Van aki jól is néz ki. Az a hely olyan mint egy nagy lakás . Van kaja,pia , kellemes környezet ...csendes hely,ha fókuszálni akarsz... De még nem szólitottam le senkit , mert nem vagyok az a típus,aki leszólítja a másikat. Ellenben ha vki leszólit,akkor kommunikatív vagyok...

2018. máj. 24. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Maradj egyedul. Az irasod alapjan valami elvont kulonc szemelyiseg lehetsz. Csak kikeszitenel minden fiut a folyamatos merceiddel. Sokkal jobb ha egyedul maradsz szerintem. Nem tudom, hogy latod ezt. De szerintem tr is erzed ezt, hogy csak bantanal masokat (parodat) ha lenne/ha lesz majd.
2018. máj. 24. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi mást lehetne tenni, mint ismerkedni másokkal. Én is rettentően magányos lettem és leszek is szerintem még nagyon sokáig, de mondjuk úgy, hogy én már megszoktam.

"Mit tehetnék,hogy jobb legyen? Könyvtárba járok az egyetemen, tele van jófej fiatalokkal. Van aki jól is néz ki. Az a hely olyan mint egy nagy lakás . Van kaja,pia , kellemes környezet ...csendes hely,ha fókuszálni akarsz... De még nem szólitottam le senkit , mert nem vagyok az a típus,aki leszólítja a másikat"

Egyébként meg nyugodtan tedd meg és menj oda beszélgetni emberekhez. Nem fogja senki leharapni a fejed és nem is fog senki elzavarni. Ne aggódj.

2018. máj. 24. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem is igaz . Ügyes lány lehetsz. 19f vagyok írj nekem.
2018. máj. 24. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo, az ilyen emberek ,mint te , cseszik el a vilagot .

A lenyeg ,hogy vannak jo emberek a vilagon,ez az ami szamit :)

2018. máj. 24. 20:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Tobbieknek koszi :)
2018. máj. 24. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Hogyhogy csak vizsgák előtt érzed magad magányosnak? Néha belőlem is előtör ez az érzés, de általában pár nap alatt lecseng. Viszont amikor a tanulásra kell koncentrálnom, akkor félre tudom tenni a párkapcsolati egyedüllét problémáját. Olyankor mindig a cél lebeg a szemeim előtt, melyet teljesítenem kell. Viszont amikor nem kell annyit tanulnom és a munkahelyen sincs nagy hajtás, akkor több időm van magamba nézni és a saját dolgaimmal foglalkozni. Többnyire csak ekkor jönnek elő belőlem ezek a negatív érzések. Azért érzed ennyire fájónak a szakításotokat, mert eddig ő volt életedben az első, egyetlen komoly férfi. Így ilyenkor szerintem nem is nagyon tudod elképzelni hogy milyen lehet mással, mert még nem dolgoztad fel az előzőt és nincs akkora tapasztalatod a férfiakkal. De ez idővel változni fog, fel a fejjel! :) Amit ajánlani tudok az az, hogy járj el a barátaiddal/barátnőiddel sportolni, kirándulni, szabadidős programokat csinálni. Menjetek nyaralni, szerezzetek életre szóló élményeket és éljetek! Én is ezt teszem és jelenleg ez az a dolog - a barátaimmal töltött idő - ami a legboldogabbá tesz. Ezek után már nem is érzem olyan fontosnak, hogy legyen valakim.

Te is fiatal vagy még és ne csüggedj, rengeteg lehetőséged van/lesz az életben ismerkedni!

F26

2018. máj. 24. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Szóval te nem akarsz leszólítani másokat, de szeretnéd, ha mások ezt megtennék helyetted. Aha...

"Anyukám a legjobb barátnőm egyébként."

Azért aki ilyet mond, az nem lesz éppen dobogós helyen a férfiak többségénél.

2018. máj. 24. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Hajrá, sikerülni fog minden. Tessék egy kis biztatás. :)
2018. máj. 24. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük egymást ugyan, de szorítok érted :) Az élet tele van fordulatokkal, mindig tud meglepetést okozni. Csak fel a fejjel, ragadj meg minden lehetőséget amit csak tudsz, próbáld élvezni az életet. Értékelj mindent ami megadatott. Sokszor nem egyszerű, sőt.. a magány sosem az. Mindig lesznek rosszabb napok, hetek, hónapok. A legjobb dolgok mindig váratlanul érkeznek és sokszor észre sem vesszük ezeket. Légy erős.. tarts ki, vészeld át és a végén.. minden jó lesz :) Kitartást!
2018. máj. 24. 22:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2018. máj. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!