Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is nagyon frusztrál, ha a párotoknak vagy ha a személynek, akivel ismerkedtek durva helyesírási hibái vannak?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 11:41
2/21 anonim válasza:
Fú,de még hogy!
Na meg az írásjelek hiányáról nem is beszéltünk.
3/21 anonim válasza:
Nem. Egy két hiba nem frusztrál. Én is néha hibázok mert épp nem figyelek vagy csak totálisan máshol jár az agyam. Az viszont zavarna, ha katasztrofálisan írna és minden második szavában lenne valami hiba.
4/21 A kérdező kommentje:
Olyankor hogyan viszonyulsz hozzá? A szerelemben kizáró ok?
2018. jún. 3. 11:45
5/21 anonim válasza:
Igen. De nekem azzal is, hogy a fórumok tele vannak hibákkal. Azt veszem észre magamon, hogy amikor írok, akkor elbizonytalanodom, hogy ezt vagy azt hogyan kell írni, annyiszor látom itt rosszul.
6/21 anonim válasza:
Pfú engem borzasztóan zavar, mert két dolog látszik belőle :
1. Műveletlen.
2. Igénytelen (= nincs is igénye rá, hogy megtanulja helyesen)
Ez az első szűrő egy embernél, és ha már neked feltűnt hogy szarvashibákat vét, akkor azt jelenti, hogy te egy fokkal értelmesebb vagy. Válasz mást, mert később ciki lesz számodra vele járni. Kivéve ha őt is zavarja, és változatatni akar - ezt derítsd ki. De csak abban az esetben ha még 18 év alatti, afölött felejtős. Aki bár egy újságot a kezébe vesz néha napján az nem ejt "durva hibákat".
7/21 anonim válasza:
Én nem ismerkedek olyannal, akinek durva helyesírási hibái vannak.
9/21 anonim válasza:
Engem nagyon, de mindenhol. Faék egyszerűségű embernek ratom azokat, akik képtelenek helyesen írni.
10/21 anonim válasza:
Bocsánat, tartom. Ez az ára a sietségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!