Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen kolléga az ilyen? Tanárok vagyunk, én már férjezett, ő viszont magányos, és nőtlen. Nekem ő tetszik, de legalábbis egy őszinte, és jó barátságot szeretnék, de.
Megszólalt a sok prűd! (hú de le fognak ezért %-olni). :)
Kérdezd meg, hogy bár te férjnél vagy, de mégis, mi a véleménye rólad. Mert te azt veszed észre, mintha tetszenél neki, de nem merne lépni, gondolom azért, mert férjnél vagy.
Nem bűn az, ha bejöttök egymásnak.
Viszont a komoly érzelmeken alapuló kapcsolatot mellőzd.
Nemcsak azért, mert férjnél vagy, hanem azért is, mert ha szakítotok, ugyanúgy egy helyen fogtok melózni, és ez a munka rovására megy, a feszült légkör miatt pedig otthagyja majd valamelyikőtök hagyni az állását.
ilyen férjezett, láthatóan miattam vergődő csajtól én sem akarnék semmit, márpedig egy okból:
- ha összejövök vele, mi a garnacia, hogy idővel nem máshoz fog ugyanígy dörgölőzni meg mással próbál flörtölgetni?
Gondolkodjál már, te libe, FÉRJES asszony vagy.
Vagy ne koslass más után, vagy de, csak előbb akkor válj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!