Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen kolléga az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen kolléga az ilyen? Tanárok vagyunk, én már férjezett, ő viszont magányos, és nőtlen. Nekem ő tetszik, de legalábbis egy őszinte, és jó barátságot szeretnék, de.

Figyelt kérdés
A testbeszédeit figyelve: egyszer úgy veszem észre, h.bunkó, máskor meg udvarias.Van, amikor tükröz, de rágja picit a körmét, Soha hozzám nem ért, távolságtartó.Egyszer régebben én vmilyen bátorságot véve, meg valamilyen mai napig tartó meghatározhatatlan vonzalom miatt megkérdeztem, h.megsimogathatom-e.Igent mondott, de mintha kővé dermedt volna,hideg, és nedves lett a bőre.Aztán sokáig kerültük egymást, még csak rám sem nézett...de vágyom rá újra megérinteni.Ő az of.én meg a napközise, és nemrég együtt mentünk el kirándulni az osztállyal.Persze, h.figyeltek minket a gyk.,de voltak érdekes megnyilvánulásai.Pl.nem engedte,h.máshová üljek a vonaton, mint mellé,-igaz alig szólt pár szót hozzám...A közös vacsorakor pedig az elején ugyan szemben ült velem,de utána meg mellém ült,mondván,h.jobban látja a gyk-et...visszafele a vonaton szintén nem engedte,h.máshol üljek, csak mellette, de elfordult tőlem, csak az oldala- feneke ért picit hozzám.Érdekes, h.évek óta csak most nyílt meg nagy nehezen, én megtudtam róla vagy 27 dolgot, de ő nem is kérdezett, én mondtam neki magamról, ill.amit hozzáfűztem kb.5 dolgot az életemből.Furcsa egy pasi, egyszer elutasító, máskor meg kedves.Megkínál szőlővel, de amikor én vettem neki ajándékba egy datolyacsomagot,amit láttam, h.régebben evett,-nem ette meg.Merev, fontoskodó,de félénk típusú ember az ilyen?(amúgy ha számít vmit, bár tudom, h.nem ez az oldal, ő kos, én meg ikrek horoszkópú vagyok.) Mi a véleményetek?
2018. máj. 30. 00:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Decuki vagy :D Uncsi otthon és szeretnéd kicsit feldobni az egyhangú életedet? :D Úgy néz ki ennek a pasinak van annyi esze, hogy nem asszisztál neked ebben. Rossz hír ez neked ugyan, de kaptál egy esélyt, hogy inkább otthon apucira koncentráljál. Ne légy gerinctelen, sok sikert.
2018. máj. 30. 08:22
 12/17 peca1000 ***** válasza:
0%

Megszólalt a sok prűd! (hú de le fognak ezért %-olni). :)

Kérdezd meg, hogy bár te férjnél vagy, de mégis, mi a véleménye rólad. Mert te azt veszed észre, mintha tetszenél neki, de nem merne lépni, gondolom azért, mert férjnél vagy.

Nem bűn az, ha bejöttök egymásnak.

Viszont a komoly érzelmeken alapuló kapcsolatot mellőzd.

Nemcsak azért, mert férjnél vagy, hanem azért is, mert ha szakítotok, ugyanúgy egy helyen fogtok melózni, és ez a munka rovására megy, a feszült légkör miatt pedig otthagyja majd valamelyikőtök hagyni az állását.

2018. máj. 30. 08:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha el akarod mélyíteni vele a barátságot az a minimum áldozat, hogy a férjedtől megszabadulsz. Valamit valamiért kis o'kos. (a legszarabb csillagjegy)
2018. máj. 30. 08:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeket is erre tanitod? Gerinctelen fereg viselkedesre? Ferjed van. Mi a lopikulat jarkalsz te mas faszi utan, meg simogatod a kezet?
2018. máj. 30. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanár létedre a helyesírás és megfogalmazás nem az erősséged.
2018. máj. 30. 08:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a rizsa, bocs, csak a fő kérdésre reagálok. Ne barátkozz olyannal, aki tetszik, mert egyszer majd arra eszmélsz, hogy teljesen véletlenül nem szándékosan megdugódtál és magad sem érted hogy történhetett ez, hiszen ti csak "barátok" voltatok. Barátkozz nőkkel, semmivel sem butábbak vagy unalmasabbak, mint a férfiak, ellenben ők nem veszélyeztetik a házasságodat. Az ész megáll, komolyan...
2018. máj. 30. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:

ilyen férjezett, láthatóan miattam vergődő csajtól én sem akarnék semmit, márpedig egy okból:

- ha összejövök vele, mi a garnacia, hogy idővel nem máshoz fog ugyanígy dörgölőzni meg mással próbál flörtölgetni?

Gondolkodjál már, te libe, FÉRJES asszony vagy.

Vagy ne koslass más után, vagy de, csak előbb akkor válj el.

2018. jún. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!