Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen kolléga az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen kolléga az ilyen? Tanárok vagyunk, én már férjezett, ő viszont magányos, és nőtlen. Nekem ő tetszik, de legalábbis egy őszinte, és jó barátságot szeretnék, de.

Figyelt kérdés
A testbeszédeit figyelve: egyszer úgy veszem észre, h.bunkó, máskor meg udvarias.Van, amikor tükröz, de rágja picit a körmét, Soha hozzám nem ért, távolságtartó.Egyszer régebben én vmilyen bátorságot véve, meg valamilyen mai napig tartó meghatározhatatlan vonzalom miatt megkérdeztem, h.megsimogathatom-e.Igent mondott, de mintha kővé dermedt volna,hideg, és nedves lett a bőre.Aztán sokáig kerültük egymást, még csak rám sem nézett...de vágyom rá újra megérinteni.Ő az of.én meg a napközise, és nemrég együtt mentünk el kirándulni az osztállyal.Persze, h.figyeltek minket a gyk.,de voltak érdekes megnyilvánulásai.Pl.nem engedte,h.máshová üljek a vonaton, mint mellé,-igaz alig szólt pár szót hozzám...A közös vacsorakor pedig az elején ugyan szemben ült velem,de utána meg mellém ült,mondván,h.jobban látja a gyk-et...visszafele a vonaton szintén nem engedte,h.máshol üljek, csak mellette, de elfordult tőlem, csak az oldala- feneke ért picit hozzám.Érdekes, h.évek óta csak most nyílt meg nagy nehezen, én megtudtam róla vagy 27 dolgot, de ő nem is kérdezett, én mondtam neki magamról, ill.amit hozzáfűztem kb.5 dolgot az életemből.Furcsa egy pasi, egyszer elutasító, máskor meg kedves.Megkínál szőlővel, de amikor én vettem neki ajándékba egy datolyacsomagot,amit láttam, h.régebben evett,-nem ette meg.Merev, fontoskodó,de félénk típusú ember az ilyen?(amúgy ha számít vmit, bár tudom, h.nem ez az oldal, ő kos, én meg ikrek horoszkópú vagyok.) Mi a véleményetek?
2018. máj. 30. 00:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem miért van neked férjed...
2018. máj. 30. 01:03
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Bejössz neki, de a férjed miatt nem akar semmit, ezért próbál távolságtartó lenni. Nem mindig sikerül neki.

Azért az durva, hogy ti nevelitek a jövő generációját.

2018. máj. 30. 01:03
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Vegig sem olvastam. Neked tetszik, de ferjed van es serelmezed, hogy hozzad sem er, te meg simogatni akarod.

Szanalmas vagy.

2018. máj. 30. 01:08
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Feltehetőleg nem normális a fickó, te meg már túl régen férjezett...veszélyes kombó. Mint, tűz és víz. De a tüzet a víz kioltja. Te fogsz itt sérülni, ha sürgősen ezt a vizet nem kijózanodásra használod...
2018. máj. 30. 01:08
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Anyám, a kiskamasz unokahúgom is átlátná a szitut, ne csináld már... és még gyerekeket tanítasz, megáll az eszem...

Házasként flörtölsz az ürgével, ergo, nem fog rádnyomulni, hiába jössz be neki. Ennyi a hatalmas rejtély.

2018. máj. 30. 05:39
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Hee??? Neked van férjed?? És úgy koslatsz egy másik pasi után, mintha neki lenne egyedül fsza a világon?

Nőjj fel. Nem fogtok a tanáriban qrni! A pasinak több esze van, mint neked.

2018. máj. 30. 06:37
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Komolyan tanár vagy? Mert akkor már értem, miért ilyen a mostani generáció :D
2018. máj. 30. 06:51
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
A vége tette be a kaput. Csillagjegyek bhaszod. Te most akkor általános iskolás vagy?
2018. máj. 30. 07:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tanító vagy? Az nem tanár. Csak a napközi miatt kérdezem. Az osztályhoz beosztott saját napközis tanító alsóban van. Ott nem tanárok tanítanak, hanem tanítók. Kivétel pl a nyelv- azt szaktanár tanítja.

Amúgy gusztustalan amit írsz. A pasi meg mentálisan sérült. Egyébként a nevelők együtt ülnek le általában, ha osztályt kisérnek- ezt te is tudod. Ha tanár vagy akkor még szégyenletes a szellemi szinvonalad.

Egy tanár.

2018. máj. 30. 07:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van, hogy nem tesz komolyabb lépést feléd.

Nekem sem kéne házas ember, legfeljebb miután elvált. Tudod mennyi házas ember hülyíti azzal a szeretőjét, hogy pár hónap múlva elválik, meg ha felnőnek a gyerekek, akkor elválik? Aztán a válásból persze nem lesz semmi. A kollégád is ilyesmitől akarja megkímélni magát, és részedről is korrektabb lenne mindkét férfival szemben, ha elválnál a férjedtől, ha már más után futsz.

22/N

2018. máj. 30. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!