Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen kolléga az ilyen? Tanárok vagyunk, én már férjezett, ő viszont magányos, és nőtlen. Nekem ő tetszik, de legalábbis egy őszinte, és jó barátságot szeretnék, de.
Bejössz neki, de a férjed miatt nem akar semmit, ezért próbál távolságtartó lenni. Nem mindig sikerül neki.
Azért az durva, hogy ti nevelitek a jövő generációját.
Vegig sem olvastam. Neked tetszik, de ferjed van es serelmezed, hogy hozzad sem er, te meg simogatni akarod.
Szanalmas vagy.
Anyám, a kiskamasz unokahúgom is átlátná a szitut, ne csináld már... és még gyerekeket tanítasz, megáll az eszem...
Házasként flörtölsz az ürgével, ergo, nem fog rádnyomulni, hiába jössz be neki. Ennyi a hatalmas rejtély.
Hee??? Neked van férjed?? És úgy koslatsz egy másik pasi után, mintha neki lenne egyedül fsza a világon?
Nőjj fel. Nem fogtok a tanáriban qrni! A pasinak több esze van, mint neked.
Nem tanító vagy? Az nem tanár. Csak a napközi miatt kérdezem. Az osztályhoz beosztott saját napközis tanító alsóban van. Ott nem tanárok tanítanak, hanem tanítók. Kivétel pl a nyelv- azt szaktanár tanítja.
Amúgy gusztustalan amit írsz. A pasi meg mentálisan sérült. Egyébként a nevelők együtt ülnek le általában, ha osztályt kisérnek- ezt te is tudod. Ha tanár vagy akkor még szégyenletes a szellemi szinvonalad.
Egy tanár.
Igaza van, hogy nem tesz komolyabb lépést feléd.
Nekem sem kéne házas ember, legfeljebb miután elvált. Tudod mennyi házas ember hülyíti azzal a szeretőjét, hogy pár hónap múlva elválik, meg ha felnőnek a gyerekek, akkor elválik? Aztán a válásból persze nem lesz semmi. A kollégád is ilyesmitől akarja megkímélni magát, és részedről is korrektabb lenne mindkét férfival szemben, ha elválnál a férjedtől, ha már más után futsz.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!