Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már úgy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már úgy valaki iránt, hogy ha vele nem lehettek, akkor inkább soha senkivel nem akartok lenni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után múlt el (ha elmúlt)?

2018. máj. 27. 23:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Kapaszkodj.

2 ev. 2 ev magany utan jott egy lany aki kihuzott ebbol az elvont, defektes tudatallapotbol.

Es most ott tartok, hogy ot is elvesztettem. Mar egy eve. Es ugyan ebben vagyok ujra, remelem egyszer jon meg egy lany, aki kezet ad es kihuz.

2018. máj. 27. 23:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Kapaszkodnék, de mibe?
2018. máj. 27. 23:34
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem lehetsz vele?
2018. máj. 27. 23:36
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Úgy 4 évente jön egy ilyen lány aztán a vége mindig az hogy nem leszek soha senkivel.
2018. máj. 27. 23:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Több ok miatt is reménytelen a dolog, nem részletezném... de reménytelen.
2018. máj. 27. 23:37
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Köszi a választ, nem erőltetni akartam az okokat, te tudod, hogy reménytelen vagy sem, bár sosem lehet tudni, mit hoz az élet...

Amúgy voltam ilyen helyzetben és nekem is kb. két év volt, míg teljesen túltettem magam rajta. Mondjuk én agyalós meg érzékeny vagyok, a többség gondolom rövidebb idő alatt feldolgozza a hasonló érzelmi nehézségeket. Kitartást neked kérdező.

2018. máj. 27. 23:42
 7/16 A kérdező kommentje:

Én is agyalós és érzékeny vagyok.

És most úgy érzem, bárkivel lennék, megcsalnám őt, akivel soha nem voltam, és soha nem is lehetek.

Nem őrültség?

2018. máj. 27. 23:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Ja, és köszönöm az őszinte választ.

2 évet ki fogok bírni... ha annyi lesz...

2018. máj. 27. 23:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Aha, de aztán jött más.

Hát nem tudom mennyi ideig tartott, mert közben hol együtt voltunk hol nem. Ez ment 3-4 évig, nem volt egy túl jó időszak és minden szétmenés után csak rosszabb lett.

Miután teljesen lezárult egy évvel később jöttem össze a jelenlegi párommal.

2018. máj. 27. 23:50
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok.

En plna deoghoz es azvalkoholhoz nyultam. Rossz valasztas volt.

De velem is pont ez volt. Ket evig ra sem mertem nezni mas lanyra. Hiaba neki mar volt baratja, en meg utana is huseges voltam hozza. Nem tudom mi volt az. De az biztos, hogy szellemileg akkor ott, abban a helyzetben nagyon eretlen voltam es kiszamithato.

Nagyon jot fog tenni neked ez a szenvedes most. Megterul majd.

2018. máj. 28. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!