Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetséges 50 kg-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges 50 kg-os pasi 100 kg-os hölggyel?

Figyelt kérdés
Még csak nem is olyannal, akin van mit fogni, hanem meglehetősen durván, kórosan elhízottal jön össze. Ennyire igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymás?
2018. máj. 24. 12:12
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem kamu, látod, hogy ketten is vonzódunk hozzá. ☺ Sosem tudhatod, hogy rólad ki álmodozik, kinek vagy a titkos szerelme.
2018. máj. 25. 15:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek a 100+ kg feletti nők, bár én izmos vagyok nem vékony.
2018. máj. 25. 20:46
 23/23 anonim ***** válasza:

Mi ilyen pár vagyunk, több mint két éve együtt. Egyikünk sem gazdag vagy ilyesmi mielőtt valaki ezt látná benne.

Neten kezdtünk beszélgetni s mikor tulajdonképen vakrandin találkoztunk annyira izgultam mi lesz ha de mikor megláttam azt mondtam váó. Nagyon hasonló szokásaink,

gondolkodásmódunk, érdeklődési körünk van. Ugyanazt várjuk el egy kapcsolattól, az érzéseinket is harmonizálnak. Kiegészítjük egymást s ez a lényeg. Amikor ránézek nem az számít,hogy pl a lába 3 szor vékonyabb nálam, egy olyan férfit látok aki mellett boldog vagyok és feltudok nézni rá mert mindig keményen dolgozik, kedves, támogató. Neki talán leginkább a nőies természetem tetszik, hogy házias vagyok és bújós.

Nem olyan kapcsolat ez mint amit fentebb írtak, hogy ne találnánk mást mert annyira végletes a kinézetünk. Ő bármikor találna lányt mert jóképű, arányos izomzatú és kedves csak szerény. Nekem is minden exem visszasírta magát volna magát csak nálam nincs ilyen s 5 srácot kellett lekoptatnom. A személyiség igenis fontos tényező.

2018. máj. 27. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!