Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetséges 50 kg-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges 50 kg-os pasi 100 kg-os hölggyel?

Figyelt kérdés
Még csak nem is olyannal, akin van mit fogni, hanem meglehetősen durván, kórosan elhízottal jön össze. Ennyire igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymás?
2018. máj. 24. 12:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én felfele vagy sehogy szoktam pontozni. ☺ Lehet, hogy kicsit féltékeny vagyok, mert noha van mit rajtam fogni, ( 52 kg \ 160 cm), de messze nem vagyok kövér. Érzem, hogy ő is vonzódik hozzám, de egy többéves kapcsolatból már nem szeretne kilépni, hanem fontosabb neki a családalapítás, amit teljes mértékben megértek.
2018. máj. 24. 14:35
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Kit érdekel? Az ő dolguk. Nekem is volt már nálam könnyebb barátom. Ha elfogadják egymást, miért ne? Nyilván kilógnak a sorból, de ertelmes ember nem fog ezen pörögni és kérdést kiírni.
2018. máj. 24. 15:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg: ha féltekeny is vagy, ne legyél olyan undorító pcsa aki megpróbálja magát harmadiknak belefúrni két ember kapcsolatába.
2018. máj. 24. 15:27
 14/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Biztos, hogy nem fogok közéjük állni, de ha a fiú MAGÁTÓL váltani szeretne, nem fogom visszautasítani!

2018. máj. 24. 16:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Azt nem értem mit eszel egy fejletlen férfin, 15 évesen is gáz volt,hogy 50 kiló voltam.
2018. máj. 24. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszett már 95 kg-os létemre kb 60-65 kg-os srác, ő elég magas is volt. Az 50 kg tényleg nagyon vékony lehet, de a helyedben nem ezen aggódnék, mivel a srác foglalt, az nagyobb probléma.
2018. máj. 24. 17:45
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem is aggódom, mert annál jobban szeretem őt, hogy egy kapcsolatból kirángassam, legyenek boldogok. Csak abban az esetben jönnék vele össze, ha már végképp (tőlem függetlenül) nem működne a kapcsolatuk.

Ami legjobban vonzott be, hogy rendkívül eszes, nőként én is inkább reálbeállítottságú vagyok, így igen jól megértettük egymást, voltak közös témáink, hasonló érdeklődési kör. Azért beszélek múlt időben, mert elkezdődött a vizsgaidőszak, ilyenkor már ki merre lát alapon találkozhatunk csak. Egyébként ő mindig is adott magáról, jár edzeni, kimondottan izmos karja van, arról már nem tehet, hogy nem tud magára szedni. Elképzelhető, hogy 180 cm-hez képest az 50 kg költői túlzás volt.

2018. máj. 24. 17:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el szépen, neki az a nő kell, akivel együtt van akkor is, ha te különbnek tartod magad.
2018. máj. 24. 17:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Természetesen el fogom felejteni, legalábbis próbálkozom. Egyáltalán nem tartom magam különbnek, tisztában vagyok vele, hogy mindenki másban jó, más erősségei, kompetenciái vannak. Valószínűleg, az érzelmi intelligenciája is rendben van.
2018. máj. 24. 18:41
 20/23 anonim ***** válasza:

Kamu, egy nő sem jönne össze vékony sráccal.

58/186

2018. máj. 25. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!