Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyásó vagy őszintén szerelmes?
szerintetek Meghan Markle ŐSZINTÉN szerelmes Harrybe, vagy inkább a vagyon, a hercegi cím (Sussex hercegnéja), a királyi családba való tartozás, a világhírnév táplálja a szerelmét?
magyarán Harrynek lett volna Meghnél esélye, ha nem herceg?
mindenkiről nem, ez durva általánosítás.
és van az a mondás, hogy nem zörög a haraszt...
A kérdezővel értek egyet, mindkét csaj egy hasonleső 3,14csa.
Szerintem Harry egy erőszakos balfék, akit HERCEGKÉNT hagyott ott a 3. mennyasszonyjelöltje, ez a nő meg igent mondott, és ezért vette el. Mert magányos, és rájött, hogy egyedül fog meghalni. Körülötte mindenki fél lábbal vagy egészen a sírban van, vagy házas.
A csaj meg mindenáron be akart házasodni egy exkluzív családba, hogy a jövőjét bebiztosítsa. Ha nem ő, jön az iparmágnás, vagy a sportcsillag. És Harry kéznél volt. Beadta a cuki félvér kislány maszlagot, amihez jóljött Harry Afrika-imádata. Ehhez hova gratuláljak?
Inkább csak elkeserít, hogy feminizmus ide vagy oda, de a mai nőknek még mindig tragikus a helyzete, a kétszínű lotyóknak meg minden az ölébe hullik.
Bár joggal tehetnétek fel a kérdést, hogy min vagyok meglepődve, hisz egy évtizeddel ezelőtt volt premierje a született feleségeknek, Gaby Solis volt benne ugyanilyen, és annak a szereplőnek háttere is hasonlóról szólt...
én azt vettem észre, hogy a 80-as években Diana és Sarah (Andrew herceg volt felesége), még egyáltalán nem voltak ennyire számítók, gold-diggerek.
Diana egy naiv óvó néni volt, szart bele a hercegnősdibe, inkább megszeppentette a felhajtás, és kikészült.
Sarah is sokkal természetesebb volt a rengeteg szeplőjével, enyhe túlsúlyával, nem éreztem annyira rajta, hogy mindenképp fel akar kapaszkodni, aztán ők el is váltak... de még Sophie is visszafogott, természetes. (Edward felesége).
Kate és Meghan viszont vérprofik, egy stratéga józanságával, kockázatvállalásával és kitartásával cserkészték be a Windsor fiúkat.
de hülye kérdés.
tedd fel a fél világnak, köztük a sajtónak is.
a királyi család kontextusában nincs olyan, hogy magánélet, nemtom feltűnt-e?
ha lenne, nem 8 milluiárdos lagzit ültek volna ma a fél világ kíváncsi (online) tekintete előtt.
8 milliárd... állítólag 32 millió font, ami nem tudom mennyi de durván a duplája a lehet.
Diana inkább egy naiv, nagyvárosi, fellengzős nőnek tűnt, aki azt hitte élete problémáját oldja meg azzal, hogy hozzámegy Károlyhoz.Tévedett.
Sara meg Sophie az abszurditás másik csúcsa. Az előbbi 20 éve az állandó pénzlenyúlásból, kéregetésből magánjellegű titkok pénzért nyilvánossá tételéből él, a másik meg sikkasztási botrányba keveredett, csak ügyesen eltusolták.
Én sokáig azt hittem, tényleg Károly Harrynek az apja, de egy ilyen házassággal saját magát minősítette ( és 100% hogy az apja a lovászfiú) mert ha lett volna benne némi öntudat, eszébe se jutott volna.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!