Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan, hogy egy 34 éves nő szerelmes legyen egy 21 éves srácba?
Létezik. És?
Neki ott a férje, és a gyereke. Te 21 évesen mennyire vagy képes helyt állni egy elvált, kisgyerekes anya mellett? Ő ugyanis nem biztos, hogy beéri egy kis kufirccal. Ha nem vállalod gyerekestől, mindenestől, akkor ne hitegesd. Bármennyire is jó ötletnek tűnik farokra húzni egy MILF-et.
Én ebben a helyzetben nem szerelemre gondolok, egyszerű vonzódásra, kíváncsiságra,erotikára :)
Elhúzta előtted a mézesmadzagot,bizonyára vevő is lenne egy kis flörtre.
Én a helyedben nem mennék bele, bár ez kizárólag a Te döntésed :)
2es mikor már kezdett becsiccsenni, akkor már mondta ezt is, hogy nem neki való ez az élet, nem bulizta ki még magát meg stb.
Jó ez engem nem érdekel meg, meg fiatalon válaltak a gyereket meg minden, de nekem az nem fér a fejembe, hogy egy ennyivel idősebb nő, hogy lehet szerelmes egy fiatal srácba, ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem megyek bele semmibe, mert a férjével is joban vagyunk már évek óta sosem ártott vagy ilyesmi, szóval amég nem ittam ezt el is magyaráztam neki ahogy azt is, hogy iszonyat vonzónak találom, mert egy gyönyörű és dögös nőről van szó. 3as el sem gondolkodtam hogy összejöjjek vele mivel még magamat sem tudom ellátni nem még őt, aki szereti a pénzt aztán még a fia is ott van. Nem is gondolkoztam ilyenen. Csak érdekelt, hogy lehetséges e mert én úgygondoltam, hogy fellángolás, na de az se tart sokáig. Köszönöm a válaszokat, bár még mindig kételkedek, hogy bármiféle érzelmeket táplálna irántam.
Nő vagyok és gyerekem van. Nem szültem nagyon fiatalon, és persze hogyne, néha én is vágytam arra,hogy egy kicsit szabadabb legyek, de sosem fordult meg a fejemben az,hogy lemaradtam valamiről amit akkor kellene pótolnom amikor családom van.
Igaz, kicsit izgalmasabb az élet fiatalon, kevesebb gondunk van, de ha valaki megállapodik akkor ne gonodljon arra,hogy talán mégis vissza kellene hozni azt, amit korábban nem élt meg.
Nem hiszek abban,hogy ezeket a történeteket az elszalasztott lehetőségek idézik elő. Inkább azt gondolom,hogy szeretne ez a nő egy kis izgalmat vinni az életébe és ehhez téged alkalmasnak találna.
Dehogy akarna elválni, gyerekkel menni egy 21 éves srác nyakára! Ettől nem kell tartani, sőt, attól se,hogy amennyiben valami összejönne akkor aszt világgá kürtölné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!