Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes vagyok ebbe a csajba?
2018. máj. 10. 17:06
1/10 anonim válasza:
Pedig iszonyat irritálóak a gesztusai, süt róla az egoizmus, arrogancia.
Pár patronra azért nem lenne rossz.
2/10 anonim válasza:
Láttam egy "szerinted?" videóban, eszméletlen sötét lány, de gondolom nem is az esze miatt tartja senki.
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon buta amúgy, de olyan teste van amiért mindent megbocsátok, ez pedig tőlem nagy szó, sosem volt még iylen.
2018. máj. 10. 17:18
4/10 anonim válasza:
Szóval szerelmes vagy belé a jó teste miatt, annak ellenére, hogy tudod, hogy gec_buta a csaj.
Ennyit arról, hogy a férfiaknak a szerelemhez nem elég a külső. :D
5/10 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem értem magam, ez az első.
2018. máj. 10. 17:22
6/10 anonim válasza:
Borzalmas... még nézni is szenvedés... Hogy a kérdésedre is válaszoljak: verd ki párszor erre a videóra és adj hálát, hogy sosem lehet a tiéd! 31/F
7/10 A kérdező kommentje:
De olyan kis jószándékúan butus :33
2018. máj. 10. 17:31
9/10 anonim válasza:
Szerintem te nem szerelmes vagy csak nagyon meg akarod dugni nagyon sokszor.
Van ez így, de ez nem szerelem.
10/10 anonim válasza:
Migráns fa$z után is lenne gusztusod a kis ringyóhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!