Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyásó vagy őszintén szerelmes?
szerintetek Meghan Markle ŐSZINTÉN szerelmes Harrybe, vagy inkább a vagyon, a hercegi cím (Sussex hercegnéja), a királyi családba való tartozás, a világhírnév táplálja a szerelmét?
magyarán Harrynek lett volna Meghnél esélye, ha nem herceg?
M.M. nem volt világhírű, amíg Harryvel el nem kezdett randizgatni, egy közepesnél is gyengébb színésznőcske, aki még sorozatokban is csak sokadik szerepeket kapott.
mitől lett volna olyan gazdag?
az L.A.-i színésznők is csak pénzből élnek, járhatott volna castingokra még pár évig, a sorozatok nem fizetnek annyit, mint az A-listás mozifilmek.
hercegnéként pedig olyan hírnév és exkluzív élet vár rá, amit sorozatszínésznőként soha nem élhetett volna.
Azert mert te nem nezted a sorozatait, az nem jelenti azt hogy ne lett volna vilaghiru, es ne kereste volna magat degeszre alapbol.
İnkabb magadon gondolkodj el, hogy miert utalsz ennyire ismeretlen embereket.
egyáltalán nem utálom, azért mert leírom a véleményemet erről a jelenségről, és képzeld, eredeti angolban láttam azokat a sorozatokat.
és te csak a kis magyar agyaddal gondolod azt, hogy attól valaki baromi gazdag lesz, de hollywoodi viszonyok között az nem számít túl fémnnyes karriernek, sem nagy pénznek.
ne provokálj, én nem vagyok dühös, csak azon röhögök, mennyire szűklátókörű vagy, és nem tudod felmérni, hogy mi a különbség egy B. kategóriás sorozatszínész és egy A-listás sztár között.
a te magyar nettó fizudhoz képest biztos gazdag volt a csaj, csakhogy nem ahhoz kéne viszonyítani.
A családja gazdag, ezért nem godnolom, hogy a pénz motiválta. Másrészt meg azért nem lehet egy leányálom beházasodni egy királyi családba. Rengeteg szabály, tiltás, kötelező szerepkör, kötelező megjelenések, rengeteg tanulnivaló, nem teheted mindig azt amit szeretnél. Sokan még egy "kaszttal" feljebb sem merészkednek, legalábbis engem baromi frusztrált, amikor jártam egy újgazdag sznobbal és megszólt a kiskanál vagy a harmadik villa miatt, mert nem tudtam hogy kell használni..
Szóval, én elhiszem, hogy érzelmek vannak emögött, mert annyit nem ér a hírnév és a pénz, hogy kibírd ezt a fajta életet.
Miért gondolod, hogy a hercegek nem szerethető emberek? Ez rájuk nézve sértő.
Szerintem baromi nagy nyűg, ha a férfi, akit szeretsz egy royal. Mint az előbb írták, sok szabállyal, kötelezettséggel, lemondással jár.
Azok a nők nem ezért, hanem ezek ellenére házasodnak velük.
Harryt bírom, így remélem, hogy M. M. nemcsak kihasználja...
ha tudtok angolul, akkor olyafajta elemzések jelentek meg a csajról, hogy I don't trust M. M.
a szabályokról meg annyit, ha mérlegre tesszük, másik oldalt kap annyit ettől a hercegnősditől, hogy higgyétek el, megéri neki.
azért nem 3 műszakban kell egy gyárban melóznia, sem castingokra rohangálnia, és szerepekért pucsítania.
M. M. családja a királyi családhoz képest kb. bolha szinten van anyagilag, csakhogy a különbségeket érezzétek.
illetve a botrány épp amiatt van, h. az apja meg a féltesója csórok, és a nő nem támogatta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!