Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem találok olyan lányt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok olyan lányt aki Bruce Springsteen rajongó és egyebek, emiatt pedig kezdek kikészülni, mi legyen?

Figyelt kérdés

Hagyjam ezt az egészet?

Mindig vágytam egy olyan lányra, akinek elmondhatok mindent, mindent ami fáj és amit a világ elől egyébként elzárok.

Biztos van olyan aki megért, egy millió ilyen lány van nem igaz?

De én már annyit kerestem és próbálkoztam, hogy komolyan kezdem megérkődejezni ennek a ténynek az igazságtartalmát?

Mindenki csak ugyanazokat akarja. Lakás, ház, kocsi, gyerekek és én egy ilyen világban idegennek érezném magamat.

Nem a gyerekek miatt, hanem mert nem bírok az anyagi dolgok vonzatában élni és ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyit keresem vagy sem.

Csak egyszerűen, ha fiaim lennének inkább horgászni vinném őket, ha lányaim, akkor akvarelleket festenék velük és nem mindenféle programokra iratnám be őket, kötelező szakkörökre és hasonló lélekrombolókra.

Mikor erről beszélek nem is értik, el kéne engednem akkor ugye? Hagyni az egészet és úszni az árral?

2018. máj. 17. 22:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
23 vagyok.
2018. máj. 17. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Bruce Springsteennek elég széles rajongó tábora van, megkockáztatom hogy vannak köztük lányok is. Amúgy magyarázd mar meg hogy kapcsolódik össze a Bruce Springsteen rajongás az anyagi dolgoktól való elzárkózassal? Nem is értem őszintén szólva hogy mi bajod :(
2018. máj. 17. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Lányaid nem horgászhatnak, fiaid nem festhetnek? Rombolod a lelkület előre leosztott szerepekkel?
2018. máj. 17. 22:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Bruce Springsteen-nek leginkább külföldön, az USA-ban van rajongtóbára, de igaz.

Ahhoz pedig ismerned kell a zenéit mélyebben is, hogy tudd egy spirituális dologról van szó.

Egy életérzésről amiben én élek, és amit nem tudnék elhagyni, miközben mellettem mindenki ilyen mű lesz lassan.

2018. máj. 17. 22:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Jóég, ezt nem tudom hogyan szűrted le, de nem írtam semmi olyasmit, hogy nem.

Menj már, ez olyan mintha azt írtam volna, hogy én zsidó vagyok, de nem szeretnék Katolikus barátnőt.

Akkor még megérteném a kötekedést, de ez a túltolt PC még akkor így se jön át, hogy tényleg liberális vagyok.

2018. máj. 17. 22:16
 6/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Proo Springs Teen ralyonkó? Asz ki?
2018. máj. 17. 22:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, a nevedben már benne van, de nyugi nem vettem magamra.

23 év egy ilyen rasszista, szélsőséges országban, ahol ezek a fajta beszólások mindennaposak, mondhatni a kultúránk része, nem lep meg ha nem tudod ki is az a Bruce Springsteen XD

2018. máj. 17. 22:20
 8/11 A kérdező kommentje:

Megyek azt benyomok majd valami rappet.

Elvégre Donald Trump csak 80 rappert nyomatott fel a létrán, meg egy füves cigire is rágyújtok! X'D

Így még csajt is találok majd, estére jó lesz.

Na pá.

2018. máj. 17. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Kérdező goes psycho

2018. máj. 17. 22:31
 10/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
De azért a Prins Ytal Jo-t szereted?
2018. máj. 17. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!