Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg? Mit írjak neki először?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy zenész srác amikor a koncertjükön voltam. Megtudtam a nevét de ha csakúgy ismeretlenül bejelölöm facen és ráírok szerintem nyomulásnak veszi. Hogy érjem el hogy olyan legyen mintha ő kezdeményezne? Egyáltalán mit írjak neki? Hogyan érjem el hogy ne rajongóként kezeljen? (Nem egy ismert zenekari tagra gondoljatok hanem (még)egy noname banda egyik tagjára) Nagyon tetszik de azt se tudom mit tegyek..20/lány2016. márc. 29. 22:51
1/4 anonim válasza:
"jól nyomtátok a múltkor a Faluházi Szecskavágó koncerten. Jó ksi csűrdöngölő talpalávalót játszottatok!"
2/4 anonim válasza:
Írd meg, hogy voltál egy koncertjükön és nagyon tetszett, kérdezd meg, hogy mikor és hol lesz legközelebb fellépésük. Nyugodtan írj amit akarsz, legrosszabb esetben annyiban marad a dolog.
3/4 anonim válasza:
Mindegy mit írsz, ha meg akar fektetni, akkor úgy is megfog.
4/4 anonim válasza:
Imádom a tini csajokat..... :)
Igényetek az már lenne, de nehogy már megnyilatkozzak egy pasinak az érzéseimről, mert az olyan ciki. Meg mi van ha visszautasít? Akkor az van, hogy bezony úgy jártál, ezekből a kis kalandokból fogsz majd tanulni mert a valódi életben ez így működik. Vagy maradsz elméleti síkon és messziről imádod a kiszemelt lovagot és azt hiszed hogy ez most jó neked, és körbe rajonghatod a kiszemelt férfi tagot.
Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!