Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok melyikőtök mondta először, hogy szeretlek? Ciki, ha a fiú mondja előbb?
Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 16:52
1/8 anonim válasza:
nálunk a fiú mondta. MIÉRT LENNE CIKI??!!
az a ciki,hogy azt gondolod az érzelmek kimondása/kimutatása ciki.. az érzelmileg fejletlen emberek mondanak ilyet
2/8 anonim válasza:
A fiúnak egyáltalán nem ajánlott kimondani. A lány vagy megijed tőle, vagy visszaél vele.
3/8 anonim válasza:
Érdekes, én mindig azt gondoltam, ezt a fiúnak illik előbb mondani. Szóval semmiképp sem ciki.
4/8 ~OnLány~ válasza:
A szerelemben nincs olyan,hogy mit illik és mit nem.
Nem kell minden feladatot először a fiúra hárítani.
Az ilyet olyanok gondolják,akik még nem estek szerelembe.
Ha az ember érez valamit,azt kimondja nemtől függetlenül.
5/8 anonim válasza:
Mindig megvartam amig a fiu mondta. 23L
6/8 anonim válasza:
Én mondtam először.
Életem nagy szerelmének, majd azt is, hogy az első pillanattól kezdve tudtam hogy ő számomra az igazi :)
Azóta sem közömbös.
Jól ki is használt...
24f
7/8 Költőnő? válasza:
Kár volt létrehozni ezt a kategóriát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!