Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után éreztétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után éreztétek, hogy beleszerettetek a párotokba? Melyikőtök mondta ki először: Szeretlek!?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Járástól számítva 3 hét. Ő.
2013. dec. 1. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Heló!

3 nap, voltaképp egyszerre mondtuk ki, mert tisztáztuk, hogy mindketten így vagyunk-e, vagy sem. Így lettünk. ^^

2013. dec. 1. 20:17
 3/9 JoeyTribbiani ***** válasza:
Én mondtam előbb de azt most nem tudom mennyi idő után. Kb egy hónap
2013. dec. 1. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Két évig voltunk barátok, aztán kezdtük érezni, hogy többet érzünk egymás iránt,elhívott randizni.Egy hét után beleszerettem, ő másfél hét utan mondta,hogy szeret:)
2013. dec. 1. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Joey, már ne is haragudj, de én mondtam előbb! ;)
2013. dec. 1. 20:22
 6/9 JoeyTribbiani ***** válasza:
Aha persze :DDD Nemtudom ki akarta akkoriban lekoptatni a másikat :D
2013. dec. 1. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Az mindegy. :D Én mondtam előbb. :)
2013. dec. 1. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudnám pontosan megmondani, hogy mennyi idő után éreztem azt az igazi szerelmet, nyilván ez egy folyamat csúcsa, nem egyből jön. :)

Viszont már az első pillanattól azt éreztem, hogy ez a srác kell nekem és kész, már amint megláttam, a külseje is megfogott, aztán mikor átbeszélgettünk már első találkozásunkkor nagyjából 20 órát ( :D ), akkor meg főleg tudtam, hogy őt akarom, még soha senkivel nem éreztem magam annyira egynek lelkileg, mint vele. :))

És ő mondta először, kb 3 hónap után.

22L

2013. dec. 1. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi az első randinkon fülig szerelmesek lettünk egymásba. Előtte 2 hétig ismerkedtünk. A második randin mondta ki a férjem először, hogy szeret. Aztán én is neki:)Szóval 1 hét járás :D után:)

Karácsony előtt lesz a 2. házassági évfordulónk:)

27/N

2013. dec. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!