Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel elsőként (ilyen jó reggelt, szép napot stb) üzit ki írjon előbb a másikra? Én annak örülnék ha ő írna többször először.
Kb. délelőtt meddig várjak? Mármint engem már reggel esz a fene, hogy írjon de nem akarok mindig első lenni aki keresi a másikat ( általában 10/6-szor én írok először)
Köszi
24/L
Akkor nőj fel :D
Ha ez boldoggá tesz irogass, ha akarsz, de ne várd el ezt viszont... Engem kimondottan irritál egy hülyeség.
Miért kéne ezen így taktikázni?
HA akarsz mondani neki valamit --> írsz neki, akár este van, akár reggel, akár írt előtte, akár nem. Ez addig oké, amíg VALÓBAN van mit írnod neki és nem csak megszokásból írogattok. Nagyon figyeljetek erre, mihelyt megszokássá válik, nem fog jelenteni semmit.
A másik az, hogy ismerjátek meg egymás igényeit. Van, aki kifejezetten után nap közben írgatni, van, aki megpusztul nélküle. Keressetek kompromisszumot!
24 évesen viselkedj már felnőttesebben! Ez kb 12 éves szint. Írj ha akarsz, majd ő is ír, ha akar.
29N
Írjon aki akar másiknak..!, akinek van mit mondani s mondani akarja.
Ha beszélni akarsz vele, írsz.
Fck lgc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!