Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A múltbéli dolgaimat baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múltbéli dolgaimat baj lenne, ha nem mondanám el?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a párommal, úgy érzem ő az igazi. Régen viszont más voltam. Elköltöztem 18 évesen, egyetemre jártam, mellette voltak támogatóim. Emellett sok kalandom volt pasikkal, összesen 15 pasival. Köztük volt, aki más nemzetiségű volt, sőt igazából csak két magyar volt. Tudom, hogy ez így borzalmasan hangzik, elég kaotikus időszak volt az életemben. Be kellene ezekről számolnom a páromnak? Nem ejtett rajtam csorbát a múlt, inkább hálás vagyok, hogy a jelenem ilyen jó. Nem lépnék félre se, megbecsülöm a páromat, mert az eddigi pasijaim mind értéktelenek voltak, persze akkoriban én is máshogy álltam hozzá.

23l

2018. máj. 16. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

kereslet és kínálat.. akkor nem lennének prostik, ha nem lenne rájuk igény, de mivel elég sok van belőlük, valószínűleg nem kevés férfi jár hozzájuk.

nem ítélem el egyiket se, vannak akiknek nem jön össze a szex, és nem tud vagy nem akar csajozni, mért ne menjen el ha szeretne? ezt össze hasonlítani az uzsorakamattal elég merész. nem mind1 hogy prosti vagy és a saját testednek és lelkednek ártasz vagy másokat kihasználsz és zsarolsz...

2018. máj. 16. 22:45
 12/17 anonim ***** válasza:

"kereslet és kínálat.. akkor nem lennének prostik, ha nem lenne rájuk igény, de mivel elég sok van belőlük, valószínűleg nem kevés férfi jár hozzájuk."

Ez mégis hogy jön a témához? A férfiak a hibásak, amiért a kérdező pénzért szexelt másokkal?

"ezt össze hasonlítani az uzsorakamattal elég merész. nem mind1 hogy prosti vagy és a saját testednek és lelkednek ártasz vagy másokat kihasználsz és zsarolsz..."

Na most akkor hova tűnt a "hibázott és megbánta szöveg" meg a "ne ítélj"? Annyira durva, hogy egy csomó ember észre sem veszi, hogy a saját értékrendje mennyire durván kettős mércén alapszik és folyamatosan úgy hajlítgatják az állításaikat, hogy észre sem veszik, hogy saját maguknak mondanak ellent...

2018. máj. 16. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:

közvetve talán igen.nem létezne a prtostitúció ha nem lenne rá igény. azt kérdezted hogy kéne e tudni ha a pasi prostihoz járt? arra válaszoltam

mért mondtam volna ellen?

nem tény hogy aki prosti az saját magának okoz rosszat?ettől még nem ítélem el, ő dolga

te egy bűncselekménnyel hasonlítottad ezt össze és én erre reagáltam

2018. máj. 16. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:

a kaotikus időszakot katolikusnak olvastam :D :D

Kérdező, ha nagyon-nagyon zavar akkor mondd el, ez nem egy kis botlás, vagy hiba volt. Ha nem annyira, akkor meg temesd el jó mélyre, és felejtsd el.

2018. máj. 17. 06:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Nos, ha akár házasság alatt derülne ki, hogy k.válkodtál, azonnal kidobnálak.

Nekem nem veszi be a gyomrom, bocs...

2018. máj. 17. 14:53
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es, csak tudod az nem úgy működik, hogyha összedug pénzért 5-8 pasassal, plusz még félrejár ezzel-azzal, akkor azt "el lehet" titkolni.

Ideig-óráig persze, csak akkor van ciki, ha összefutnak egyik-másik "kliensével", és borul a bili.

2018. máj. 17. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem jarnek prostitualtal
2018. máj. 18. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!