Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon g-ciség lenne, ha mondanám a páromnak, hogy most szeretném kiélni magam kicsit?
Szeretne gyereket tőlem,és én is tőle, de még nem érzem magam késznek rá.
Évek óta együtt vagyunk ő az első,de én szivesen kipróbálnám kicsit mással milyen az élet, a szex, stb.
Nagyon szeretem a párom,és fáj h ezt érzem,mert nem akarom megbántani. Viszont azt is érzem,hogy erre szükségem van.
Addig nem igazán szeretném lekötni magam egy gyerekkel,míg nem éltem ki magam kicsit.
Ráadásul volt már rá példa h megcs-ltam. Nagyon szemét vagyok szerintetek?
Nézd, mondhatod ezt, de ez egyben ugye azt is jelenti, hogy ő is kiélheti magát...
És nem kötelessége utána "visszavenni". Ha ennek a kockázatát tudod vállalni, akkor vesd fel.
Fuh ilyenkor orulok hogy vegul elhagyott az első es nem igazolódott be a félelmem.
Nos nekem is volt hasonló szitum éreztem, hogy nem éltem ki magam közben ő dobott engem -nem emiatt- és jol gondoltam buli az élet persze szerettem őtis rettenetesen. Sőt nálla jobbat aligha találok majd :D de igen valószínűleg később is fennmarad a az érzés hogy valami hiányzik. Persze ebben az esetben nem tudom mi a jó döntés az se biztos hogy van olyan. Lényeg hogy őszinte legyél hozzá.
Ha fiú lánynak egyaránt elsők egymásnak feltétlen az a kimenetele hogy nem tudnak leélni egy életet anelkül hogy ne gondolnának arra, hogy nem éltek igazán?
5 éve együtt vagyok párommal, mindketten elsők vagyunk egymásnak (neki nem csak a szexben, de a csókban is én voltam az első) és olvasva ezeket a válaszokat kicsit megijedtem..
22/l
Épp ez az h félek h utána elveszítem.
Pedig nem szeretném. Mert benne bizok a legjobban, egymásra biznánk az életünket,és sztem ő se tudna mást szeretni.
De ő már végülis kiélte magát mert sok nővel volt. De lehet neki is kéne vmi,lehet h most sok volt nekünk ez a majdnem 10 év.
Vagy pedig ha szeretjük egymást lehet úgyis összehozna minket az élet? Vagy nem..
Nem ge..ség, vállald fel a döntésedet aztán hajrá!!!!
Pontosan tudod mit veszítesz el, de ha úgy érzed váltanod kell,akkor itt az ideje. Én 3 év kapcsolat után 22 évesen vállaltam be, az exemmel azóta sem beszéltem, pedig 1 nappal azelőtt még halálosan szerelmesek voltunk egymásba, állítólag.
Nem jó úgy házasságba belemenni, hogy nincs összehasonlítási alapod, mert a tudatlanság nem fogja a párkapcsolati problémákat orvosolni, ha megfelelő döntést akarsz hozni, akkor nem árt némi tapasztalat. Az csakis kizárólag rajtatok múlik, hogy hagytok-e egymásnak kiskaput, de ha valamelyik fél talál egy alkalmasabb partnert magának, akkor olyan gyorsan elfelejtetik egymást mint a szél....tapasztalatból mondom.
Azért azt is hozzátenném, hogy ha a váltás rosszul sül el akkor nagyon kiábrándult leszel, még sz is lehet hogy magadba roskadsz, szóval ha nem vagy meggyőződve arról, hogy potens vagy a Nők körében akkor nagy pofára esés lehet belőle!!!!
38F
Először is:
Ez a "nem éltem ki magam" hiszti csak egy nagy blamázs. Ilyen nincs. Senki nem lesz több attól, ha 1 ember helyett 2-50 volt az életében.
Egyszerűen csak meguntad őt, nem szereted. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg.
Ha van benned még egy csepp emberség, elmondod a megcsalásokat neki, és elengeded, hogy családot alapíthasson egy olyan férfival, aki nem alázza rommá őt.
Rendben, kiderült, te vagy a nő fél.
A válasz lényege nem változik ettől, mondd el neki, vállald fel, ha hűtlen voltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!