Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon g-ciség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon g-ciség lenne, ha mondanám a páromnak, hogy most szeretném kiélni magam kicsit?

Figyelt kérdés

Szeretne gyereket tőlem,és én is tőle, de még nem érzem magam késznek rá.

Évek óta együtt vagyunk ő az első,de én szivesen kipróbálnám kicsit mással milyen az élet, a szex, stb.

Nagyon szeretem a párom,és fáj h ezt érzem,mert nem akarom megbántani. Viszont azt is érzem,hogy erre szükségem van.

Addig nem igazán szeretném lekötni magam egy gyerekkel,míg nem éltem ki magam kicsit.

Ráadásul volt már rá példa h megcs-ltam. Nagyon szemét vagyok szerintetek?

#férfi #nő #szerelem #szem-tség
2016. febr. 26. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, mondhatod ezt, de ez egyben ugye azt is jelenti, hogy ő is kiélheti magát...

És nem kötelessége utána "visszavenni". Ha ennek a kockázatát tudod vállalni, akkor vesd fel.

2016. febr. 26. 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Fuh ilyenkor orulok hogy vegul elhagyott az első es nem igazolódott be a félelmem.

Nos nekem is volt hasonló szitum éreztem, hogy nem éltem ki magam közben ő dobott engem -nem emiatt- és jol gondoltam buli az élet persze szerettem őtis rettenetesen. Sőt nálla jobbat aligha találok majd :D de igen valószínűleg később is fennmarad a az érzés hogy valami hiányzik. Persze ebben az esetben nem tudom mi a jó döntés az se biztos hogy van olyan. Lényeg hogy őszinte legyél hozzá.

2016. febr. 26. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha fiú lánynak egyaránt elsők egymásnak feltétlen az a kimenetele hogy nem tudnak leélni egy életet anelkül hogy ne gondolnának arra, hogy nem éltek igazán?

5 éve együtt vagyok párommal, mindketten elsők vagyunk egymásnak (neki nem csak a szexben, de a csókban is én voltam az első) és olvasva ezeket a válaszokat kicsit megijedtem..

22/l

2016. febr. 26. 17:42
 4/12 A kérdező kommentje:

Épp ez az h félek h utána elveszítem.

Pedig nem szeretném. Mert benne bizok a legjobban, egymásra biznánk az életünket,és sztem ő se tudna mást szeretni.

De ő már végülis kiélte magát mert sok nővel volt. De lehet neki is kéne vmi,lehet h most sok volt nekünk ez a majdnem 10 év.

Vagy pedig ha szeretjük egymást lehet úgyis összehozna minket az élet? Vagy nem..

2016. febr. 26. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem tudsz hűséges lenni, akkor semmi értelme. Menj és éld ki magad, de azt kérni a párodtól, hogy várjon rád, na ez az önzőség netovábbja. Döntsd el, hogy vagy ő kell neked és akkor nincs félrekacsintgatás, vagy pedig szakíts, de akkor engedd őt elmenni, mert megérdemli, hogy ne csak tartalékos legyen. Ez esetben hagyd őt békén, hogy találjon valaki mást.
2016. febr. 26. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem ge..ség, vállald fel a döntésedet aztán hajrá!!!!

Pontosan tudod mit veszítesz el, de ha úgy érzed váltanod kell,akkor itt az ideje. Én 3 év kapcsolat után 22 évesen vállaltam be, az exemmel azóta sem beszéltem, pedig 1 nappal azelőtt még halálosan szerelmesek voltunk egymásba, állítólag.

Nem jó úgy házasságba belemenni, hogy nincs összehasonlítási alapod, mert a tudatlanság nem fogja a párkapcsolati problémákat orvosolni, ha megfelelő döntést akarsz hozni, akkor nem árt némi tapasztalat. Az csakis kizárólag rajtatok múlik, hogy hagytok-e egymásnak kiskaput, de ha valamelyik fél talál egy alkalmasabb partnert magának, akkor olyan gyorsan elfelejtetik egymást mint a szél....tapasztalatból mondom.

Azért azt is hozzátenném, hogy ha a váltás rosszul sül el akkor nagyon kiábrándult leszel, még sz is lehet hogy magadba roskadsz, szóval ha nem vagy meggyőződve arról, hogy potens vagy a Nők körében akkor nagy pofára esés lehet belőle!!!!

38F

2016. febr. 26. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugy véled az a te életed, hogy legalább 100-an végigmenjenek rajtad akkor csináld. De ne várd, hogy a párod ezt elfogadja és várjon rád (még ha "engedélyezed" is, hogy ö is kurogasson másokat). De mielöbb tisztázd vele mert igy szemétség vele lenned.
2016. febr. 26. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Mièrt tetted fel a kèrdèst?Le irtad,hogy már megcsaltad,gondolom nem is egyszer.Tègy vele jót ès hagyd ott.Szerinted örülne ha szünet lenne aztán azt hallaná, hogy átment rajtad a fèl város?Már igy is gáz vagy.
2016. febr. 26. 18:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is:

Ez a "nem éltem ki magam" hiszti csak egy nagy blamázs. Ilyen nincs. Senki nem lesz több attól, ha 1 ember helyett 2-50 volt az életében.

Egyszerűen csak meguntad őt, nem szereted. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg.

Ha van benned még egy csepp emberség, elmondod a megcsalásokat neki, és elengeded, hogy családot alapíthasson egy olyan férfival, aki nem alázza rommá őt.

2016. febr. 26. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, kiderült, te vagy a nő fél.

A válasz lényege nem változik ettől, mondd el neki, vállald fel, ha hűtlen voltál!

2016. febr. 26. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!