Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes így folytatni?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfivel. Jól el tudunk beszélgetni van sok közös pont. Még a jövőre vonatkozó terveink is egyeznek. Beszélgettünk és valahogy előhozódott ki hogyan dolgozza fel a szakításokat. Erre mondja hogy ő például ha most azt mondanám neki hogy ennyi volt és ne találkozzunk többet ő simán tudomásul venné nem érintené rosszul. Ezek után szerintetek érdemes folytatni az ismerkedést? Az az érdekes hogy ő szeretné a kapcsolatot velem de én ezek után elbizonytalanodtam. Szerintetek?
2018. máj. 14. 01:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyit jelent, hogy érett és független ember, aki nem lesz öngyilkos, amiért egy épp csak megismert ember nem akar tőle semmit. Egyrészt ez nem veszteség, mert még nagyon az elején vagytok, másrészt miért akarna valakit, aki nem akarná őt.
2018. máj. 14. 01:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
#1-essel értek egyet. Szerintem az érett gondolkodás része az, hogy megtanulunk elengedni dolgokat.
2018. máj. 14. 01:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ha vannak érzelmek akkor rosszul érinti az embert. Nem kell végletekben gondolkozni hogy öngyilkosság stb. De ez a semleges hozzáállás szerintem kiábrándító.
2018. máj. 14. 02:19
 4/13 anonim ***** válasza:
#3: Volt csók vagy bármi hasonló?
2018. máj. 14. 02:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Volt.
2018. máj. 14. 02:51
 6/13 anonim ***** válasza:

ja, virágnyelven ez azt is jelenti, hogy nem vagy neki elég fontos, hogy részéről ez nem egy mély, szenvedélyes szerelem.

azértgondojatok bele, ha valakit igazán megszerettek, nem akarnátok elveszíteni.

ebben a szituációban azt kelléett volna mondania, hogy reméli, nem veszít el téged, mert szeret, és sokat jelentesz neki, vagy azt, hogy reméli, hogy a múltbeli csalódások után veled révbe ér.

én is elbizonytalanodnék.

amikor engem kezdett megszeretni valaki, akkor kapaszkodott belém, kifejezte, h. túl értékes vagyok neki ahhoz, hogy elveszítsen.

2018. máj. 14. 03:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz, hogy lényegében azt fejezte ki, hogy ha veled nem jön össze, majd lesz másik, darab-darab. Én se biztos, hogy folytatnám.
2018. máj. 14. 04:47
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
Annyira nem fogta meg az a dolog, dobd be neki, hogy ennyi volt, aztán nézd meg a reakciót. Ha simán elmegy, akkor ennyit is értél neki.
2018. máj. 14. 07:15
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Én is mondtam olyat a páromnak hogy ha úgy dönt hogy menni akar nem fogom vissztartani, de újrakezdeni sem fogunk semmit.

Ettől függetlenül megviselne, de ettől még nem omlik össze a világ.

Nálam a korábbi tapasztalat mondatja ezt.

Szóval nem jelenti azt hogy nem szeret, csak nem fog kútba ugrani ha elhagyod.

2018. máj. 14. 08:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Kínai jóskönyvek szerint ez nem jelent jót. Én magamból indulok ki, ha már megcsókolok egy nőt, és utána hirtelen vége lenne, biztos rosszul érintene.
2018. máj. 14. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!