Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes ezt folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tóth Dániel3 kérdése:

Érdemes ezt folytatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ismerkedem egy lánnyal. Legutóbb nala töltöttem 3 éjszakát. Volt minden. Elmondása szerint ő is jól érezte magat.Vele keltem,vele feküdtem az online világban,ugyanis külföldön dolgozom,azóta le sem szar,mostmár 5 napja. Alig ír valamit.Gondolom másokkal beszélget,hiába mondja most azt H nem mindenkinek ír vissza. Hazudik. Felhívtam,azt mondja nem tudja mit akar,mert néha jobb egyedül,de így is egyedül van. Úgy érzem nem érdemes így ezt tovább folytatni. Jól gondolom? A hölgyike 26 éves,én 30.

2018. febr. 23. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akar távkapcsolatot. Kíváncsivá tetted, ezért meghívott,de annyira nem fogtad meg, hogy távkapcsolatot akarjon. Most helyben ismerkedik, lehet akadt jobb fogás most itt is.
2018. febr. 23. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor tudod mi szokott lenni a legnagyobb baj? Te is rájöttél már szerintem. Nem jött be valami neki, amíg együtt voltatok, gondolom , mint társat nem tudna elképzelni maga mellett. Meg lehet az ágyban se passzoltok össze (én erre gyanakodnék inkább). A csajnak meg lehet mellette van még több esete is, mert te külföldön voltál, egyszer kipróbálta milyen veled, nem jött be neki, most megy a flegmázás meg a lerázás, ha jót akarsz magadnak egy egyenes kérdéssel vess véget ennek. Ha terel, akkor nem vesztesz semmit ennyi volt felejtsd el.
2018. febr. 23. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem. Rákérdeztem már. A sex is jó volt. Szerintem a távolság az oka. Hétvégén lezárom a dolgot. Addig magára hagyom. Úgyis csak vele beszélgettem Messengeren. Ilyen nő nem kell nekem sem.
2018. febr. 23. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Hölgyike...
2018. febr. 23. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!