Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így folytatni?
Van egy srác, akivel megismerkedtem, 3 randin vagyunk túl. Ma volt a 3. randi. A 2. randin beszélgettünk, kinek ki az esete, stb. Kiderült, hogy épp az ellentétem lányok az esetei, magasabb, kreol bőrű, sötét hajú-szemű lányok, én meg alacsony vagyok, és szőke. De mondta, ez nem gond, mert olyat keres, akivel jól érzi magát, meg azért nagyon tetszek neki, és jól érzi magát velem.De nem érzi még azt a bizonyos pluszt, de ez változha.. volt csók is már. Mai randi is jól sikerült, de nem tudok fesztelen lenni, mert alacsonyabb rendűségi érzésem van, hogy nem vagyok elég jó...
Szerintetek? Én 20/L, ő 22/F
Annyit mondott hogy szeret velem beszélgetni, jó velem lenni. Igazából tök jó lenne minden, ha nem agyalnék ezen. De hát amit mondott azt modnta. Meg úgy néz rám, mintha hátha meglát valamit amibenmegláthatná azt a bizonyos plluszt, de lehet ezt csak beképzelem..
Ma is rákérdeztem erre, de azt mondta, hogy ezt nem tudja szablyozni, de megérti ha zavar, és hagnyi akarom. Hát, kösz, ha ennyire ragaszkodik hozzám :/ De azt mondta ha lenne esze akkor nem engedne, de nincs neki.
Hát igen... Mindketten el vagytok bizonytalanodva
Legalább egyikőtök biztos lenne a dolgában :D Lehet sokat segítene :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!