Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen nem pénzbeli dolgokkal kényeztetitek a párotokat?
Sziasztok! 4 éve vagyok együtt a párommal. Kényeztetni szererném picit, de nem tárgyakkal.
Ilyenekre gondolok,mint a:
69, masszírozás, gyertyafényes fürdés vagy gyertyafényes vacsora.
Tudtok nekem ilyeneket mondani?
Előre is köszi a válaszokat!:)
19L
11-es, köszönöm a bókot. Hozzáteszem,ezt viszont is megkapom. :)
(9-es voltam)
Az elsőnél a pont! Amúgy meg lepd meg egy meghitt, erotikával fűtött estével. Ülj mellé az ágyon és kezdd el finoman csókolgatni a nyakát, közben pedig a combját végigsimogatva lassan nyúlj a répája felé. Amikor már dudorodik neki, gombold ki a nadrágját és kapd elő a csúnyáját! Vedd a tenyeredbe a tojásokat és a hüvelykujjaddal, körkörös mozdulatokkal masszírozd őket. Ezután hajolj le és szopogasd végig mindkettőt (meg is próbálhatod egyszerre a szádba venni őket), majd lassan indulj el feljebb, az erektől dagadó húsos kolbászán keresztül a fitymaféken is túl a makkjáig, ami immáron az izgalomtól akkora, mint egy B2-es betontégla! Ettől a ponttól ne fogd vissza magad, vegyél mély levegőt és próbáld meg tövig bekapni egymás után többször, húzogassad is közben. A kielégülése után amikor a szádba pumpálta az anyagot, kicsit gargarizálj vele, majd nyeld le. Örülni fog neki! Mosakodás és alapos fogmosás után pedig megnézhettek valami filmet, ajánlani is tudok egyet, tényleg nagyon jó. :)
Ezt: [link]
16os beteg vagy sajnos!!!!
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!