Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti milyen nem pénzbeli dolgokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen nem pénzbeli dolgokkal kényeztetitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 4 éve vagyok együtt a párommal. Kényeztetni szererném picit, de nem tárgyakkal.

Ilyenekre gondolok,mint a:

69, masszírozás, gyertyafényes fürdés vagy gyertyafényes vacsora.

Tudtok nekem ilyeneket mondani?

Előre is köszi a válaszokat!:)

19L

2018. máj. 13. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9 A pasid kifogta az aranyhalat.
2018. máj. 13. 20:22
 12/17 peca1000 ***** válasza:
100%
Fekszik az ágyon, èn ülök mellette, és simogatom, maszírozom, miközben én nézem a sorozataimat. Ha belealszik, akkor abbahagyom, és nézem tovább a TV-t.
2018. máj. 13. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál nagyszerű programok, bár a 69-et nem sorolnám a többi kényesztetési forma közé (nem egyoldalú), bár nagyon is bírom. A szexualitáson kivül is lehet kedveskedni a másiknak, persze na ná hogy ez is kell.Én általában egy finom vacsival, egy lazító olajos masszázzsal, egy kellemes sétával szoktam kedveskedni. Barátnőm például oda van azért ha simogatom a pociját, pláne a nehezebb napokon, én meg odáig vagyok ha dörzsöli a fülemet (nem kell 5 perc már nyáladzva ölénél szuszogok,sokkal kipihentebben kellek fel ilyenkor), szóval biztos vannak dolgok amiket szerettek ezzel is tudtok a másiknak kedveskedni, de ehhez ismerni kell a másikat.
2018. máj. 13. 20:25
 14/17 anonim ***** válasza:

11-es, köszönöm a bókot. Hozzáteszem,ezt viszont is megkapom. :)

(9-es voltam)

2018. máj. 13. 20:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Néhány hónapja váltott munkahelyet, azóta szinte csak arról beszél. Kicsit már unom, de meghallgatom.
2018. máj. 13. 21:18
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

Az elsőnél a pont! Amúgy meg lepd meg egy meghitt, erotikával fűtött estével. Ülj mellé az ágyon és kezdd el finoman csókolgatni a nyakát, közben pedig a combját végigsimogatva lassan nyúlj a répája felé. Amikor már dudorodik neki, gombold ki a nadrágját és kapd elő a csúnyáját! Vedd a tenyeredbe a tojásokat és a hüvelykujjaddal, körkörös mozdulatokkal masszírozd őket. Ezután hajolj le és szopogasd végig mindkettőt (meg is próbálhatod egyszerre a szádba venni őket), majd lassan indulj el feljebb, az erektől dagadó húsos kolbászán keresztül a fitymaféken is túl a makkjáig, ami immáron az izgalomtól akkora, mint egy B2-es betontégla! Ettől a ponttól ne fogd vissza magad, vegyél mély levegőt és próbáld meg tövig bekapni egymás után többször, húzogassad is közben. A kielégülése után amikor a szádba pumpálta az anyagot, kicsit gargarizálj vele, majd nyeld le. Örülni fog neki! Mosakodás és alapos fogmosás után pedig megnézhettek valami filmet, ajánlani is tudok egyet, tényleg nagyon jó. :)

Ezt: [link]

2018. máj. 13. 21:47
 17/17 curios man válasza:
100%

16os beteg vagy sajnos!!!!

42F

2020. dec. 15. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!