Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti milyen nem pénzbeli dolgokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen nem pénzbeli dolgokkal kényeztetitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 4 éve vagyok együtt a párommal. Kényeztetni szererném picit, de nem tárgyakkal.

Ilyenekre gondolok,mint a:

69, masszírozás, gyertyafényes fürdés vagy gyertyafényes vacsora.

Tudtok nekem ilyeneket mondani?

Előre is köszi a válaszokat!:)

19L

2018. máj. 13. 19:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
A farkammal.
2018. máj. 13. 19:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ
2018. máj. 13. 19:18
 3/17 Heart of Darkness ***** válasza:
76%
Sütök és főzök neki, megcsinálnám neki a kedvenc hamburgerét és persze megmasszíroznám mindenhol.
2018. máj. 13. 19:20
 4/17 A kérdező kommentje:
Szuper :) köszi
2018. máj. 13. 19:21
 5/17 anonim ***** válasza:

Az én páromnak az is kényeztetés ha én viszem el és mosom le a kocsit. 😀

Valamikor csináltam neki kézileg szívecskéket kartonból és irkáltam rá mindent ami vele szép emlék, azókat szétszórtam, gyertyát gyújtottam. Valamikor tánccal kedveskedtem. Verset írtam, videót készítettem a közös emlékekről. Volt, hogy meglepi buliz rendeztem. Az annyiból állt, hogy süti, sör és a haverok. Sütés, főzés is volt csak önmagában . A masszázs meg amiket írtatok azok is beválnak.

2018. máj. 13. 19:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Pl teleírtam egy noteszt azokkal a dolgokkal amiket szeretek benne.
2018. máj. 13. 19:42
 7/17 anonim ***** válasza:
erotikus masszázs
2018. máj. 13. 19:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Én a nedves ujjamat szoktam a fülébe dugni miközben alszik :) Minden másra ott a Master Card :)
2018. máj. 13. 19:59
 9/17 anonim ***** válasza:
38%

Én azzal kényeztetem,hogy mosok-főzök,kávéval várom haza,szex van amikor csak akarja,ahogyan akarja,meghallgatom,ha időm van rá akkor leülök vele xboxozni is,ha rossz kedve van kussolok és nem teszek rá egy lapáttal a hisztimmel,elmehetek haverozni ha akar,hozok neki sört amikor boltban járok,megsütöm a kedvenc sütiét,ha meg kell jelenjünk valahol akkor alkalomhoz illően öltözök fel és tudok viselkedni,szóval nem égetem be sehol.

Szóval,kell ennél több? 28/N

2018. máj. 13. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Meglepem apróságokkal, amikről biztosan tudom, hogy örül nekik. Tudom, hogy ez is pénz valahol, de nem nagy dolgokra kell gondolni, hanem apró figyelmességekre, amikből tudja, hogy gondoltam rá napközben.
2018. máj. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!