Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen nem pénzbeli dolgokkal kényeztetitek a párotokat?
Sziasztok! 4 éve vagyok együtt a párommal. Kényeztetni szererném picit, de nem tárgyakkal.
Ilyenekre gondolok,mint a:
69, masszírozás, gyertyafényes fürdés vagy gyertyafényes vacsora.
Tudtok nekem ilyeneket mondani?
Előre is köszi a válaszokat!:)
19L
Az én páromnak az is kényeztetés ha én viszem el és mosom le a kocsit. 😀
Valamikor csináltam neki kézileg szívecskéket kartonból és irkáltam rá mindent ami vele szép emlék, azókat szétszórtam, gyertyát gyújtottam. Valamikor tánccal kedveskedtem. Verset írtam, videót készítettem a közös emlékekről. Volt, hogy meglepi buliz rendeztem. Az annyiból állt, hogy süti, sör és a haverok. Sütés, főzés is volt csak önmagában . A masszázs meg amiket írtatok azok is beválnak.
Én azzal kényeztetem,hogy mosok-főzök,kávéval várom haza,szex van amikor csak akarja,ahogyan akarja,meghallgatom,ha időm van rá akkor leülök vele xboxozni is,ha rossz kedve van kussolok és nem teszek rá egy lapáttal a hisztimmel,elmehetek haverozni ha akar,hozok neki sört amikor boltban járok,megsütöm a kedvenc sütiét,ha meg kell jelenjünk valahol akkor alkalomhoz illően öltözök fel és tudok viselkedni,szóval nem égetem be sehol.
Szóval,kell ennél több? 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!