Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki vágyik a szerelemre, párkapcsolatra?
Volt egy srác, akivel ismerkedtem, nagyon jól alakultak a dolgok, azt hittem, jó dolog fog kisülni belőle, aztán egyik napról a másikra eltűnt. Pedig ő is mondta, hogy megvan a közös hang meg minden.
Na mindegy is, nem ez a lényeg. Elkezdtem gondolkodni azon főként emiatt, hogy vajon mindnekinek szüksége van-e egy társra. Vagy van-e olyan, aki csak arra hajt, hogy minél többet csajozzon?
Vajon van, aki nem aksr megállapodni?
"...vajon mindnekinek szüksége van-e egy társra.": szüksége lenne, de lehet, hogy a stílusa miatt szinte mindenkit elhajt maga mellől.
"Vagy van-e olyan, aki csak arra hajt, hogy minél többet csajozzon?": a legtöbb fiatal pasi ezt akarja, de az esetek többségében szerencsére alább hagy ez a "Kandúr Bandi" hozzáállás és ha talál egy közös nevezős valakit maga mellé, akkor megállapodik.
"Vajon van, aki nem aksr megállapodni?": vannak ilyenek is, pl.: azok, akiknek eleve rossz a szülői mintája.
Nem mindenkinek van igénye szerelemre, pàrkapcsolatra. Az én nővérem sem akart soha semmi ilyet, se érzelmeket, se szexet, se kapcsolatot, se hàzassàgot, se gyereket. 36 éves , sosem volt senkije és nem is próbàlkozott azzal, hogy megismerjen valakit. Akkor sem érzett erre vàgyat mikor az én férjhez mentem. Egyszerűen nem vàgyik emberi tàrsasàgra a közvetlen csalàdot leszàmítva. Anyànkkal él és van egy kutyàjuk is. Baràtai, haverjai sincsenek. Ha akarna, hamar talàlhatna pàrt.
Biztos vannak màs hasonló típusú emberek is, férfiak, nők egyarànt akiknek nem kell tàrs, esetleg csak szexpartner.
Néha jól esne, De van mikor úgy Örülök hogy nincsen :D
Annyi jo oldala van annak ha valaki szingli.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!