Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rettenetesen vágyom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen vágyom egy szerelemre/párkapcsolatra. Mit tegyek? SOHA NEM VOLT MÉG BARÁTOM, SOHA.

Figyelt kérdés

17/L vagyok és iszonyatosan vágyom a szerelemre. Most is tetszik egy srác, de sajnos ő a létezésemről sem tud és nem is merek lépni.

De én már annyira vágyom egy kapcsolatra, ölelkezésre, simogatásra, összabújásra, közös beszélgetésre.Hogy legyen már valaki akit szerethetek és aki viszont szeret, h számíthassak vaéakire, h tartozhassa valakihez. Mit tegyek?

2013. dec. 10. 00:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%

Ha a közelben laksz, ismerkedhetnénk... :)

Hol laksz?

18/F

2013. dec. 10. 00:22
 2/27 anonim ***** válasza:

Én is erre vágyok és 22/F vagyok és tudod mit? Ez van. Így jártam. A poén, hogy van több nő/lány is akiről érzem, hogy esetleg tetszenék, de nem merek lépni, mert nincs önbizalmam.

Talán Te is így vagy vele? Esetleg próbálj meg lépni. Persze, olyat tanácsolok, amit magam nem teszek, jó poén, mi? De talán neked megy.

Ha nem tud a létezésedről, tegyél róla, hogy tudjon! Valahogy közeledj hozzá.

2013. dec. 10. 00:24
 3/27 anonim ***** válasza:
21%

Azt nem tudom. De ha itt akarsz ismerkedni irj privit ha kompatibilisek leszünk egymásnak és közel lakunk

úgy max 40kmre és érdekel a sex és ha jól nézel ki és ha te is szereted a milka csokit és ha 10tali után is jó és érezük a lángot ak izé járunk vagy mi :D

2013. dec. 10. 00:25
 4/27 anonim ***** válasza:
Majd lesz.
2013. dec. 10. 00:29
 5/27 anonim ***** válasza:
39%

Írhatnál:)

18F :D

2013. dec. 10. 00:31
 6/27 anonim ***** válasza:

Na itt aztán menni fog a sok levél. :D

Amúgy türelem, még nem késtél le semmiről igazán. Én 20 vagyok hasonló cipőben, de a mai csajok 80%-a sajnos előbb nézi meg hogy milyen kocsival jász, és csak aztán dől el, hogy akar-e ismerkedni. :D Tisztelet a kivételnek természetesen. :)

Szóval türelem, ha csak szexre vágy azt lányként könnyebb kivitelezni, de ha rendes kapcsolatot szeretnél, akkor türelem, össze fog jönni.

2013. dec. 10. 00:39
 7/27 A kérdező kommentje:

Kérlek titeket ne küldjetek ennyi levelet.!

A célom ezzel nem az volt hogy ismerkedjek ITT..!

Csak kíváncsiság hogy vajon ti hogy vélekedtek erről.

2013. dec. 10. 00:40
 8/27 anonim ***** válasza:
áááááááááá imádom, ezért imádok ide feljönni:D:D De jó vagy kérdező! Én nem írtam privit, írj nekem. Nyilván ha nem vesznek észre az azt jelenti, hogy számára levegő vagy, kezdj a súlycsoportodban.
2013. dec. 10. 00:43
 9/27 A kérdező kommentje:
Azért nem vesz észre mert azt sem tudja hogy létezem..!!
2013. dec. 10. 00:44
 10/27 anonim ***** válasza:
43%
mutatsz magadról 1 képet?
2013. dec. 10. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!