Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tehetek szert így párkapcsolatra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek szert így párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Végül is egyszer már sikerült, akkor tapasztaltam meg, hogy gumiban nem megy a szex... Szerencsére sok fogamzásgátló létezik, vannak vény nélkül kapható hüvelytabletták stbstb... csak kérdés erre mennyire hajlandó a másik fél a kapcsolat elején

Én bármit teszek lelankadok a gumiban, már mikor elkezdjük felhúzni elkezdek lankadni. Nagyon kivételes eset lehetek, de én ezt már feladtam. Nem segít semmi, mind1 hogy extra vékony, érdes, vastag. Lényegtelen...

Sokat kérek ha azt szeretném hogy másképp védekezzünk?

2013. nov. 26. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyilván vélszerű ebben az esetben komoly párkapcsolatot keresni, arra alapozni, ott mehet a tabletta vagy más védekezési módszerek. Valószínűleg frusztál a gumi tudata, idegennek érzed és ezért lankadsz le. Én is ilyen vagyok. Nem szeretek gumival dugni. Eddig mindig tablettával védekeztünk a volt barátnőimmel.
2013. nov. 26. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem sok nő szed szívesen gyógyszert emiatt, én sem. De megbeszélés kérdése, vagy beleegyezik vagy nem. Ha szerencséd van olyannal találkozol, aki már szed/használ valamilyen fogamzásgátlót.

Nem igazán lehet erre a kérdésere válaszolni, az a baj. :/

2013. nov. 26. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:

verd gumiban

normális nő nem szexel veled gumi nélkül elsőre

2013. nov. 26. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:

se 2-3-4 alkalommal sem

ahhoz bizalom kell h tudd nincs a másiknak nyavalyája :-)

nálam pl alap a gumi az elején

ha okés a kapcsolat és látom h ebből több lesz mint pár hónap akkor jöhet más módszer

2013. nov. 26. 14:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Igazából a gumi se véd meg szóval teljesen mind... Valószínűleg az illető nem aids-es, és az olyan betegségek mint pl a HPV nem véd meg!

Pont az ilyen leggyakoribb betegségek ellen amivel élete során egyszer szinte biztos hogy mindenki megfertőződik nem véd semmi :)

2013. nov. 26. 15:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez csak valami tévhit lehet, hogy a Gumi mindentől megóv, nagyon nem igaz, rengeteg ilyen embert ismerek, aki gumi mellett kapott el valamit :)
2013. nov. 26. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Akérdező kommentje:

"Igazából a gumi se véd meg szóval teljesen mind.."

Ez csak a te kifogásod. Ne légy ilyen impotens!

2013. nov. 26. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
mindentől nem véd, csak a fertőzések többségétől. A baj nem a gumi hanem a potenciád hiánya.
2013. nov. 26. 15:10
 9/10 A kérdező kommentje:

és szerinted dobjunk ki a p*csába minden olyan férfit akinek van egy kis gondja? Azok már nem is ember számba vehetők?

Szánalmas p*csa vagy

2013. nov. 26. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Szeretnéd, ha p.csázhatnál, viszont ez nem jött be. Férfi vagyok.

Verd gumiban, már írtam. Ne légy töketlen pojáca!

2013. nov. 26. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!