Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő/férfi rajtam kívül, aki nem vágyik párkapcsolatra?
24 évesen igencsak benne vagyok már a korban, ha azt tekintjük, hogy szeretnék majd a későbbiekben családot, tehát már ideje volna megismerkednem azzal a férfival, akivel leélném az életemet.
Azonban én egyáltalán nem vágyom párkapcsolatra. Évek óta nincs barátom és nem is hiányzik az, hogy függjek valakitől, máshoz kelljen igazodnom és ne tudjak a saját időbeosztásom szerint élni. Nem vagyok eljárogatós típus, a csendes kikapcsolódást kedvelem, így még ahhoz sincs szükségem tulajdonképpen társra. Néha azért elfog az aggódás a már fentebb említettek miatt, hogy hogy fogok így rátalálni a leendő férjemre, meg vannak olyan élethelyzetek, pl filmezés közben, amikor hiányzik, hogy valakihez odabújjak. De ez csak a fizikai/testi része a dolognak. Lelkileg egyáltalán nem hiányzik senki.
A családomban furcsán néznek rám, mert nem értik miért nincs senkim (jól nézek ki, normális vagyok, bár a koromnál mindig is érettebb voltam). Érdekelne, hogy esetleg velem van-e valami probléma, vagy más is van ezzel így? És hogy lesz majd így családom? Fog valamikor változni a hozzáállásom? Lehet csak össze kéne futnom az ideális jelölttel és máris másképp látnám?
Ha neked így jó...akkor tökmindegy mások véleménye.
Habár nekem úgy tűnik mintha csak győzködnéd magad.
Úgy értem, hogy azzal győzködöd magad, hogy neked jó egyedül és nem vágysz kapcsolatra.
de biztos nem így van,. ha így is lenne akkro sem ismernéd be.
de mondom élj így ha neked így jó.
"minden ujjadra akadna pasi.....hát ehhez inkább nem kommentelnék :)
"kis túlzással minden ujjamra találhatnék valakit"
Persze, egy éjszakára. Lehet, hogy minden ujjadra találnál most valakit, de csak néhány éjszaka erejéig. Azt az egy embert, akivel az életed le tudod élni, aki méltó arra, hogy hosszú éveket tölts el vele, azt nehezen fogod megtalálni.
Komoly, hűséges, kedves, kellemes kapcsolatot találni nehéz és kemény munka eredménye. Munka is, hiszen egy kapcsolatban nagy hibákat követünk el, amiből tanulunk, és a következő kapcsolatunkban (jó esetben) már nem követjük el azokat.
Megtanulunk alkalmazkodni, és valakivel együtt élni. Megtanuljunk fontosnak kezelni a saját igényeink úgy, hogy a másik fél igényei is fontosak legyenek számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!