Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan nő/férfi rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan nő/férfi rajtam kívül, aki nem vágyik párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

24 évesen igencsak benne vagyok már a korban, ha azt tekintjük, hogy szeretnék majd a későbbiekben családot, tehát már ideje volna megismerkednem azzal a férfival, akivel leélném az életemet.

Azonban én egyáltalán nem vágyom párkapcsolatra. Évek óta nincs barátom és nem is hiányzik az, hogy függjek valakitől, máshoz kelljen igazodnom és ne tudjak a saját időbeosztásom szerint élni. Nem vagyok eljárogatós típus, a csendes kikapcsolódást kedvelem, így még ahhoz sincs szükségem tulajdonképpen társra. Néha azért elfog az aggódás a már fentebb említettek miatt, hogy hogy fogok így rátalálni a leendő férjemre, meg vannak olyan élethelyzetek, pl filmezés közben, amikor hiányzik, hogy valakihez odabújjak. De ez csak a fizikai/testi része a dolognak. Lelkileg egyáltalán nem hiányzik senki.

A családomban furcsán néznek rám, mert nem értik miért nincs senkim (jól nézek ki, normális vagyok, bár a koromnál mindig is érettebb voltam). Érdekelne, hogy esetleg velem van-e valami probléma, vagy más is van ezzel így? És hogy lesz majd így családom? Fog valamikor változni a hozzáállásom? Lehet csak össze kéne futnom az ideális jelölttel és máris másképp látnám?

2013. nov. 11. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem aki azzal jön, hogy csak magadat győzködöd, annak nincs kiforrott személyisége.

Ha valaki magára talál, boldog lehet anélkül is, hogy valaki más van mellette. Én szeretem magam, soha nem éreztem úgy, hogy nem lehetek igazán boldog egyedül is. Rengeteg pasit koptattam le ugyanezen ok miatt, amit te is írtál kérdező: nem vágytam arra, hogy a másikhoz igazítsam az életem, hogy ne csinálhassam mindig azt, amit szeretnék.

Mondjuk valószínűleg megvan a magyarázata, hogy egyes embereknek miért jó így: Én pl. mindig is tudtam, hogy ha kapcsolatot akarnék, pikkpakk találnék egy srácot, akivel belefoghatnék. (Nem, nem csak szexkapcsolatot.) Te is így vagy vele. Azért más az, amikor valaki azért van egyedül, mert nem tud partnert szerezni. Annak persze, hogy lelkileg megterhelő ez.

De megnyugtatásul kérdező: Én találkoztam egy sráccal, akivel összehaverkodtunk (én előre kijelentettem, hogy csak barátkozunk), sokat beszélgettünk, és beleszerettem, annyira, hogy konkrétan én szedtem fel végül, mert nem bírtam, hogy csak barátok vagyunk.:)

Ha lesz olyan srác, aki megfog annyira, te is akarod majd a kapcsolatot.:)

2013. nov. 11. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
28-29 évesen már öregek lesztek pik-pak komoly kapcsolathoz. ;)
2013. nov. 11. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Emlékszem egy ilyen lányra, 33 évesen azt mondta majd jön, ráér. Ennek lassan 6 éve! 39 évesen már nagyon nehéz.
2013. nov. 11. 11:45
 14/17 ASOT ***** válasza:

11:39.

Nem általánosan értettem. Hanem kifejezetten a kérdezőre. És a hozzá írt kérdésére. Mert valóban vannak olyanok akik győzködik magukat, ez tény ezen nincs mit kimagyarázni, hogy ki milyen személyiség lehet.

Azt sem mondtam , hogy a kérdező 100%-ra győzködi magát csak így esik le a kérdéséből.

2013. nov. 11. 11:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincsen veled semmi baj szerintem, nálam ugyanez van, biztos lesz majd később családod, ha szeretnél persze, de azt hogy a hozzáállásod mikor fog változni, szerintem majd akkor ha találkozol azzal akivel már tényleg le le szeretnéd élni az életed :)
2013. nov. 11. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 22 éves férfi vagyok,én meg végre vágynék már egy párkapcsolatra,mert idáig nem volt még sajnos.Rám is úgy néznek,meg úgy beszélnek rólam a családomban,hogy jajj ennek soha nem lesz senkije már,meg egyedül fog meghalni és hasonlók.Tudom mit érzel,ráadásul engem a saját családom csesztet ezzel,ami még rosszabbul esik mint egy "kívülállótól" mert ők pontosan tudják miken mentem keresztül idáig,és ez iszonyatosan szar érzés.Bár idáig is ha találtam valakit,elsodorta az élet mellőlem,vagy nem jöttem be neki én,szóval nehéz ez az egész.
2013. nov. 11. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
jelenleg én sem szeretnék.miután jól átvertek.most élvezem,hogy egyedül lehetek,magamra koncentrálhatok.pedig lehetne,van is egy srác, aranyos,kedves, de nem állok erre készen.
2013. nov. 11. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!