Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik férfit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanátok?

Figyelt kérdés
Adott 2 férfi az életemben.Évek óta magányos voltam.Most meg egyszerre kettő is került a képbe.😅Az egyik külföldön él,vele lassan egy évig beszéltem mire találkoztunk.A másik budapesten él.A külföldinél egyszer voltam.Nem sokat foglalkozott velem és a gyerekemmel.Kedves volt,de inkább a barátaival beszélgetett.A másik férfi még csak udvarol.Ő mindig érdeklődik a gyermekem iránt is.Sokkal figyelmesebbnek tűnik.Hétfőn találkoznánk először.De a másik is azt akarja menjek hozzá akkor.Úgy érzem ha nem ismerem meg a pesti férfit meg fogom bánni.Nem tudom mit csináljak.Dobjak el 9 hónap ismeretséget egy bizonytalan miatt?Ti mit tennétek?

2018. máj. 11. 06:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én úgy tapasztaltam, hogy ha két férfi között kell vacilálni, akkor egyik sem az igazi.

Remélem, nálad nem így lesz :-) Én a pestit venném komolyabban, a külföldit pedig leépíteném, és megőrizném szép emlékezetemben, mint egy jó kis kalandot.

2018. máj. 11. 08:44
 12/13 anonim ***** válasza:

A külföldit már régen le kellett volba építened, akkor is ha nem került volna a képbe a budapesti.

Viszont a budapesti sem az igazi még, ha ezen vacilálnod kell.

2018. máj. 11. 17:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen igazad lehet.
2018. máj. 11. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!