Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanátok? 25N
Figyelt kérdés
Egy korotokbeli, 10/10 külsejű, vicces, jókedvű "álompasit", aki mellett minden nagyon izgalmas és mozgalmas, vagy egy tőletek kb. tíz évvel idősebb, nyugodt, megfontolt, szintén jól kinéző férfit, aki már kinőtt a bulizós, flörtölős korszakából és a tenyerén hordozna titeket?2017. szept. 11. 12:26
3/17 anonim válasza:
Utóbbit .Mivel hiàba jóképű humorzsàk vicces arc ha mellettem flörtölget màs nőkkel és plàne bulikban .Hàt ez nekem nem lenne buli max egy hidegzuhany.
4/17 anonim válasza:
A korombelit. Mivel az "álompasi" kifejezésbe nekem a jó belső is beletartozik, és az izgalmas és mozgalmas élet igazából távol áll attól, hogy megcsal meg bunkózik, ha netán erre akartál utalni ;) Tehát az elsőről konkrétan semmi rosszat nem írtál. Vénember meg nem kell. A tőlem 10 évvel idősebb férfi 4 év múlva 40, szóval kösz nem :D
6/17 A kérdező kommentje:
Örülök a válaszoknak, mert én is az utóbbi felé húzok, bár úgy érzem, mindkettőjükbe szerelmes vagyok. Jöhetnek még a válaszok :)
2017. szept. 11. 12:42
7/17 anonim válasza:
Utóbbi. A 10 évvel idősebb pasi már lenyugodott, érettebb, családot szeretne és komolyan veszi a kapcsolatot, hajlandó érte tenni, munkálkodni rajta, kompromisszumokat kötni, míg a másikra lehet, hogy lecsap egy nő és már nincs is a kapcsolatban =vagy legalábbis a miénkben). Nem akarok általánosítani persze, mert nem minden álompasi vihető, de bennem mindig lenne egy ilyen kétség, hogy egyszer jön egy másik és én már nem leszek elég jó neki (ehhez hozzáteszem, hogy nem túl nagy az önbizalmam, lehet, hogy ha magabiztosabb lennék, ez nem lenne bennem). Míg a pasi tudván, hogy álompasi, azt gondolhatja, hogy még könnyen megteheti, hogy kilépjen egy kapcsolatból, ha az számára nem tökéletes. És mivel még elég fiatal, lehet, hogy azt keresi, ami nincs. Mert tökéletes kapcsolat (problémák, hiányosságok nélkül stb) nincsen, de mire ő erre rájön, már az utánam lévő huszadik csajon lesz túl.
8/17 anonim válasza:
Ha neked az első álompasi, válaszd őt. Egyszer ő is felnő. Úgy veszem ki, hogy az elsőhöz húzol jobban.
Mellesleg, nem csak 2 ember van a világon.
9/17 anonim válasza:
Szamold ki melyiknel hany szazalek a megterules, es amelyiknel nagyobb, azt valasztanam a helyedben.
10/17 anonim válasza:
#9-es: azt hogy számolod? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!