Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik férfit választanátok? 25N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanátok? 25N

Figyelt kérdés
Egy korotokbeli, 10/10 külsejű, vicces, jókedvű "álompasit", aki mellett minden nagyon izgalmas és mozgalmas, vagy egy tőletek kb. tíz évvel idősebb, nyugodt, megfontolt, szintén jól kinéző férfit, aki már kinőtt a bulizós, flörtölős korszakából és a tenyerén hordozna titeket?
2017. szept. 11. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Aki ugyanott tart, mint én, akivel egy hullámhosszon vagyunk, akihez igazán vonzódok.

Ha ez így nincs meg egyben, akkor egyik sem.

2017. szept. 11. 13:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Bármelyiket választod, azon pörögsz majd, hogy a másikat kellett volna.
2017. szept. 11. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért pontoztak le mindenkit, aki a 2-at választaná? Nem lehet nem az "álompasikat" választani? :D

Ez szerintem egyéni, szubjektív vélemény/döntés és attól, hogy másnak más a preferenciája, még nem feltétlenül választ rosszul. Mindenkinek más az optimális választás, nincs olyan, hogy mindenkinek ugyanaz a legjobb.

2017. szept. 11. 15:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Én sem értem ezt a nagy lepontozást, de valahogy mindenki le lett pontozva. Tőlem ment a zöld minden hozzászólónak. Sajnálom a lepontozást és köszönöm a valaszaitokat. A másodikhoz húzok jobban. De igaza van annak is, aki azt írja, hogy egyik se, mert akkor azon rágódik majd, milyen lenne a másikkal. Nehéz helyzet az ilyen.
2017. szept. 11. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Elsőt. Már a leírás miatt is. Lehet, hogy most imponál az idősebb is ideig-óráig, de után ott lesz az, hogy sok mindenből kimaradtál.
2017. szept. 12. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:

"de után ott lesz az, hogy sok mindenből kimaradtál"

Mindenki és mindenképpen sok mindenből marad ki...

2017. szept. 12. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Mivel az első korabeli, együtt fogják átélni a dolgokat, amiket a mésik már rég átélt. Szerintem a 2. emberrel több mindenből marad ki. Arról nem beszélve, hogy nagy a korkülönbség éskésőbb lehet azt érzi majd, hogy megbánta.
2017. szept. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!