Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van ilyen fiú/férf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen fiú/férfi, aki ennyire szeret? (20-30 közt) főleg fiúkat kérdezve

Figyelt kérdés

Van olyan szerintetek, aki, ha kapcsolatban van, akár mondjuk már több éve, és ha alkalma nyílna rá, hogy mással lefeküdjön, (és mondjuk nem derülne ki utána) akkor is tudatosan elutasítaná a lehetőséget? mert ő gondol a társára és nem tudná megtenni?

Vagy olyan fiú, aki nem akar utána ismerkedni ha már megvan a jó kapcsolata, és ha más lányokkal beszélget is, már nem úgy mintha szingli lenne és tudatosan úgy alakítja, hogy érezhető legyen, hogy ő kapcsolatban van és nem fog mással?

olyan nagy "elvárásnak" tűnik ez nekem..

2018. máj. 9. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen van, nem nagyobb elvárás, mint az, hogy te is hűséges legyél
2018. máj. 9. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyakran nyílik rá alkalom, hogy lefeküdjek más nōkkel mint a párom és nem tudná meg, de nem teszem.Nekem nagyon személyes okom van rá, a legkevésbé sem vagyok féltékeny típus sem birtokló annak ellenére, hogy nagyon tüzes és szenvedélyes embernek ismernek és ismerem magam.A családomban történt 2 gyilkosság hūtlenségbōl ami 3 generáció életére volt destruktív hatással és rengeteg energiámba került mire az ebbōl eredō negatív okozatokat fel tudtam számolni.Én megfogadtam, hogy ilyet nem csinálok.A jelenlegi páromat pedig mikor megismertem nem tudtam még, hogy nemi erōszak áldozata volt, nem értettem miért menekül elōlem mikor láttam rajta azt is, hogy tetszem neki.Nem adtam fel mert nagyon tetszett, komoly munka volt mire megbízott bennem, sokszorosan lassabban nyílt meg mint egy olyan nō akivel nem történt ilyesmi.Ezért sem tenném meg vele, hogy megcsalom, mert tudom, hogy nagyon megszenvedné és ez felelōsség.Egyébként jó látni ahogy visszatért belé az életöröm.:)27 éves vagyok.

Szóval vannak ilyen férfiak, igen.

2018. máj. 9. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Valamit még hozzáteszek:

Ez nem szeretetbōl van, hanem elvbōl.A szeretet pedig megszépíti.

2018. máj. 9. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

én.

garantáltan.

nem azért, hogy végre összejöjjön vmi.

a stabil vagy semmi elvet szeretem.

sajnos ez ma nagy "elvárás" lett egy átlag férfi/nő felé..mondhatni a legnagyobb

2xf

2018. máj. 9. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokkal több ilyen fiatal srácot láttam már, mint nőt.
2018. máj. 9. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen van, én pl. máshogy nem is tudnám csinálni.
2018. máj. 9. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Eleg baj ha azt hitted ilyen nincs.
2018. máj. 9. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!