Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 37 éves férfi tud szerelmes lenni egy 16 éves lányba?
Talán igen, talán nem. Ezt nem az fogja eldönteni, hogy 37 meg 16. Néhány bennső tulajdonságába biztosan bele tud szeretni, de hogy úgy egészében? Hát nem tudom.
Szerintem oda már több kell mint amit egy 16 éves nyújtani tud. Más, saját élettapasztalatokból kialakult érettebb világlátás.
De ugye szokták mondani, hogy a szerelem vak.
Szerelem, szerelem, szerelem.
mekkora hülyeséget jelent
37 éves pasi, 16 éves lány?
Ugyan, csak a Trumpra szavazzál.
nyilván.
de ha beleszeretz, akkor nyugodtan lehet gyanakodni, h. vmi nem okés vele.
nem pedo, mert azok 13 év alattiak iránt éreznek vágyat, de mindenképp beteges, ha egy 40 közeli, vagyis az élete felén túl lévő ember belezúg egy még javában kiskorúba.
Az ilyen mély érzelmekhez kell az együtt töltött idő. A gond ott kezdödik, mikor egy 37 éves egyáltalán szóba áll egy 16 évessel. Nem hogy randizgat meg dugnák, hogy bele is zúgjanak egymásba.
A másik: itt látszik, hogy csak 16 éves gyerek vagy.
Mert ha szerelmesek, akkor mi van? Önmagában a szerelem semmire se elég, és pont ugyanazok a problémák mérgezik meg a kapcsolatot, mintha csak kihasználja a naivitásod. A szüleitek és mindenki más is elítéli, teljesen más életszakaszban vagytok, mást akartok, hosszú évekig kell várnia rád mire összeköltöztök, stb. Téged még évekig el kell tartani, ha tovább tanulsz, és egy kaparós sorsjegyet nem vehetsz. Ezen mit sem változtat, ha érez is valamit. Igazából csak bonyolítja a helyzetet.
Jobb lenne, ha elfogadnád, hogy szexen kívül semmi se lehet köztetek, és pár hétig összejársz vele titokban tapasztalatot gyűjteni.
Az ilyen "de én annyira szeretem" szokott úgy végződni, hogy a kiscsaj eltossza az életét, mert 17 évesen abbahagyja a sulit, összeköltöznek, aztán 19 évesen megy anyaotthonba két gyerekkel, és nyócátalànossal putriban, rabszolgamunkaból tengődik a korai halálig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!