Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy szerelmes vagyok vagy csak fellángolás?

Figyelt kérdés
Mivel hosszu éveken keresztul volt egy olyan férfi iránt gerjedelmem akit emberileg nem szerettem, de mégis izgatott szexuálisan ezért már nem tudom hogyan értékeljem a szerelmet és a fellángolást. Mit kéne éreznem ha valoban szerelmes vagyok?pedig 31 éves vagyok, de pont a sok fellángolás miatt már káoszt érzek
2018. máj. 6. 01:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Onnét, hogy fejleszted az önismereted. Attól, hogy valakit emberileg nem szeretsz, még az ösztöneid miatt lehet szerelem az érzés. A szerelem nem úgy néz ki, hogy kiválasztasz valakit a katalógusból, akire illenek az általad fejben kitalált tulajdonságok és akkor belé leszel szerelmes. A tartósabb fellángolásaid jó eséllyel szerelmek.
2018. máj. 6. 01:20
 2/4 A kérdező kommentje:
ja tehát szerelmes voltam abba akit nem szerettem de szexuálisan vonzott? ennél a férfinál jutottam arra a kovetkeztetésre , hogy fellángolás..csak ezek után nagyon nehéz bárkivel is osszejonnom, mert az eros szexuális vágyat még nem veszem annak ezek után, hogy ez feltétlenul be kell, hogy teljesuljon ..pedig ilyen sincs gyakran. Most van egy férfi akivel egymásra kattantunk ilyen téren de ez kevés ahhoz , hogy lépjek vele tovább.kivárok csak kérdés meddig és mire..
2018. máj. 6. 01:47
 3/4 anonim ***** válasza:

"ja tehát szerelmes voltam abba akit nem szerettem de szexuálisan vonzott?"

Szeretted az illetőt és szexuálisan is vonzott, csak nem olyan volt a személyisége, amilyennek a dolgot egy ideális esetben elképzelted. Sokszor látni itt is olyan kérdést, hogy xy mennyire gáz és rossz és fúj, DE mégis kell a másik félnek. Ez szerelem, csak próbálják tudatosan másnak gondolni, ahogy te is.

2018. máj. 6. 02:07
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem o nem kellett
2018. máj. 6. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!