Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes vagyok vagy csak fellángolás? 11 fiú
11 evesen meg legoznod kene, nem belezugni a lanyokba..
Na, am a 'kicsi vagy meg ehhez' szoveget felreteve, szerintem ez csak egy fellangolas
Lehet, hogy tényleg belezúgtál, ha már 3 éve..az sok idő.Nekem pl. 4-ben volt az első barátom,aranyos volt, de fura dolog történt :DMég a dolog előtt kb.2 évvel láttam valahol és(2.-os voltam) és anyunak oda is súgtam, hogy milyen helyes, stb..És 4-be közös barátaink lettek, a végén a legjobb barátjával üzent, (aki a legjobb barátnőm,barátja volt)hogy járnék-e vele!Persze, nagyon megörültem, bár nem tudtam először, hogy igent, vagy nemet mondjak.
Nemtudom, hogy ez mennyire segített de próba szerencse!Lehet, hogy őis, amikor először meglátott és beléd szeretett.Igaz, hogy csak 11 éves vagy, de ezzel semmi gond, hogyha ugyanennyi idős a lány is, így még 1év-,+ belefér!Hajrá!(ne gondoljátok, hogy smároltam is vele :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!