Szerelmes vagyok belé vagy ez csak egy fellángolás és elmúlik vagy csak simán tetszik nekem?
Szia!
Most nem viccelek én is ugyanígy vagyok egy fiúval csak mi osztály társak vagyunk... már nem is tudom, hogy akkor most mi van és a legújabb ,,fejlemény" az, hogy kb. más fél hete legalább két naponta vele álmodom és már volt rossz is jó is... és egyébként sokszor szoktunk szórakozni egymással, de én látom, hogy más lánnyal is szokott poénkodni de valahogy tudom, hogy velem másképp áll.(ha értitek mire gondolok) és fogalmam nincs, hogy mit kéne csinálnom.
én már rég lemondtam volna róla " Néha pofán vágnám, néha pedig azt szeretném, hogy megöleljen" hagyod hogy úgy szórakozzon veled mint macska a játékával :OOO na mindegy a szerelem vak én már hagytam volna egyszer kedves máskor nem én már szóltam volna neki hogy : Dönstd már el hogy kedves vagy bunkó vagy mert elegem van már a hangulat ingadozásodból ha ma bunkó leszel velem akkor jobb ha hozzám se szólsz. Én az ilyen embert nem tudnám szeretni csak gyűlölni
ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!