Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a problema?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a problema?

Figyelt kérdés
27 eves srac vagyok, teljesen ketsegbeesett, nem tudom mar velem van-e baj esetleg valamit rosszul teszek hogy a szerelem egyszeruen elkerul. Rendes vagyok, odaado, kedves es szeretem figyelni a kivalasztottam kivansagait, tehat szeretek a kedveben jarni a nönek. Viszont mindig problemaba utközöm. Szinte nem volt meg 1 evnel hosszabb kapcsolatom söt az utobbi 6 evben 3-4 honaposnal több nem is es ez meg az ismerkedes resze szinte. Nagyon hamar szerelembe tudok esni hisz ha tetszik es minden passzol, ugy gondolom intelligens is a hölgy miert is tetovaznek, megnyilok, plane ha a hölgy is megnyilik. Viszont par honap utan allandoan elkezdenek tavolodni tölem a nök amit egyszeruen nem ertek meg. Azt gondolom a kulsöm lehet a problem forrasa, majd a humorom elvesztese.. mivel az ismerkedesi fazisban hihetetlenul vicces es szorakoztato a tarsasagom viszont amint zöldjelzest kapok majd felbukkan a szerelem elkezdek arra öszpontositani. Bar en ugy erzem akkor sincs hiany viccessegböl de valami valahogy mindig megvaltozik, nem ertem. Ujabban az elvalt csalados nöket vonzom be. Vagy az olyanokat akik meg nem tudtak tullepni az elözön.. Valakinek hasonlo problema, nem ertem az egesz eletem, ketsegbeestem hogy örökke egyedul maradok :( Köszönöm a erdemleges valaszokat!

2018. máj. 4. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem látom a problémát, mert ha tényleg ilyen vagy, akkor azt elviekben egy nőnek, aki valóban szeret, értékelni kellene. Azt tudom elképzelni, hogy elveszíted a vonzerődet a szemükben mert úgy látják, hogy mindent megteszel, talán túlságosan akarod is és emiatt kicsit megijednek vagy papucsnak gondolnak. Ha alapvetően összejönnek veled, akkor nagy baj nem lehet, valószínű hogy tényleg utána változik valami, ami nem tetszik nekik. De kozben meg úgy gondolom, hogy aki szeret, az így sem hagy el, vagy pedig megbeszeli veled a dolgokat, nem pedig kidob a kukába se szó, se beszéd.

Amit leírtál, abból elég nehéz következtetni, mert nincsen konkrétum.

2018. máj. 4. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!