Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet probléma a magy korkülönbség egy kapcsolatban? (Kb.10 év)
minden attól függ, hány évesek a felek.
nem mindegy, hogy egy 14 meg egy 24 éves, vagy egy 40 és 50 éves.
Szerintem idővel így is, úgy is bukó.
Rakás olyat ismerek, hogy a férj 10-15 évvel idősebb.
Na hát az elején oké, csak aztán fater 50 lesz, Anyu 35, előbbi már le van élve, utóbbi most él még csak igazán, aztán....a szekrényből potyognak kifelé a fiatal szeretők.
Fordított helyzetben meg pár év után rájönnek, hogy ez bukó, ha mégis együtt maradnak, akkor már kb örökre, mert a férfi kifejezetten az öreg nőkre is izgul.
Szal részemről eléggé negatív a helyzet.
Köztünk 14 év a különbség, a hölgy javára. Nem a korunk a probléma, ha összeveszünk valamin. Egyedül talán az eltérő libidót említhetném, de ahogy itt az oldalon sokszor olvasom, ez sem korfüggő, hiszen sok fiatal lány van, aki kevéssel is beéri. Sajnos a párom is kevéssel beéri, nekem sokkal-sokkal magasabb lenne az igényem ilyen téren. De mint látod, még ez sem a kor...
A legfontosabb kérdésekben szerintem hasonlóan gondolkodunk és szeretjük egymást. Ez számít.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!